Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch MFW68660 este un model deosebit de masina de tocat ce asigura tot ajutorul de care ai nevoie in bucatarie. Este prevazut cu o gama foarte variata de ustensile realizate din inox alimentar si plastic dur, oferind o experienta de gatit cat mai buna.

Masina de tocat Bosch MFW68660 se poate lauda cu mai mult de 10 funciti foarte utile, dar si cu tehnologia avansata pe care o are la baza si care asigura performante net superioare comparativ altor modele asemanatoare. Panoul de control este prevazut cu buton clasic on/off si cu schimbator de sens de rotatie – functia Reverse.

Aparatul reuseste sa indeplineasca cu brio functia de feliator de fructe si legume, storcator pentru rosii, fructe sau legume, tocator de fructe, legume sau carne. Pe de alta parte, este interzisa activarea functiei reverse autnci cand masina  de tocat functioneaza. Pentru a folosi aceasta functie, este necesar inainte sa opresti aparatul si sa astepti cel putin un minut pana cand motorul se va opri in totalitate. Functia Reverse este eficienta in momentul in care aparatul se blocheaza cu resturi de carne cu tesut mai dur, care s-ar putea prinde de cutitul tocatorului.

Modul de functionare al aparatul este destul de simplu si intuitiv. Este necesara conectarea accesoriului cu functia dedicata la aparat, dupa care poti accesa butonul de pornire. Masina este dotata cu un motor putenric de 2200 W, avand o singura viteza, insa suficienta pentru a executa numeroase operatiuni. De exemplu, poti prepara cu ajutorul sau pana  la 4.3 kg de carne pentru sarmale sau carnati in mai putin de un minut.

Accesoriile din dotare sunt realizate din materiale de calitate, iar acestea inclus trei discuri dublu taietoare din inox cu doua fete, cu dimensiunile de 3/ 4.8/ 8 mm, fiind foarte usor de atasat, doar prin infiletarea la capul de tocare.

Masina de tocat Bosch MFW68660 are capacitatea de a presa toate tipurile de fructe moi sau zarzavaturi, maruntindu-le foarte bine si transformandu-le in piure. Prezinta o gama foarte variata de functii pe care le indeplineste cu ajutorul multitudinii de accesorii din dotare. Printre acestea se numara accesoriul pentru carnati, accesoriul kebbe, tamburul pentru feliere, accesoriul pentru impingere, accesoriul melcat de rosii, fructe ori legume moi, patru razatoare si trei discuri cu doua fete pentru taiat. Toate aceste accesorii sunt realizate din otel inox alimentar si plastic, iar spalarea acestora trebuie sa se realizeze manual la tmeperatura de maxim 50 de grade Celsius.

Este ideala pentru orice bucatarie si poti prepara cu ajutorul sau simplu si rapid carne pentru sarmale, chiftelute sau perisoare. Poate o parte dintre voi au mai auzit de kebbe, insa pentru cei ce nu stiu, kebbe reprezinta un preparat traditionat din Orientul Mijlociu realizat din faina speciala si carne de miel, care se amesteca pana se obtine o structura omogena, similar unei paste. Ulterior, acest amestec este trecut prin accesoriul kebbe si portionat in bucati de lungime mica. In continuare, acei cilindrii goi de pasta ce ies din masina, vor fi umpluti cu un preparat din carrne tocata. La final, va trebui sa adaugi in ulei incins pentru prajire.

De asemenea, poti prepara simplu si rapid cele mai delicioase salate cu ajutorul dispozitivului cu patru cilindrii. Poti macina cu sita pentru radere fina chiar si nuci pentru prajituri. Totodata, razatoarea medie este eficienta pentru a rade parmezan, dar si alte branzeturi, in timp ce razatoarea cea mai mare este potrivita pentru a rade fructe si legume, dar si pentru a prepara gemuri, umpluturi diverse, prajituri sau chiar mancarea bebelusilor. Sita de feliere este recomandata pentru felierea legumelor precum dovleceii, morcovii, castraveti si chiar si salamul.

Storcatorul melcat este util pentru prepararea rosiilor de gradina, fructelor sau legumelor, sau chiar pentru obtinerea unor sucuri naturale absolut delicioase.  Practic, acest aparat poate presa toate tipurile de fructe moi si zarzavaturile, creand un piure foarte sanatos.

Partea si mai interesanta este ca discurile si cablul de alimentare pot fi depozitate eficient in spatiul special amplasat chiar in carcasa acestuia.

Un alt aspect de apreciat la acest model se refera la modul de functionare silentios, astfel ca nivelul zgomotului nu depaseste 74 dB. De asemenea, este foarte stabil in timpul functionarii, fiind prevazut cu sistem anti-alunecare.

Dimensiunile acestei masini de tocat sunt de 29.5 x 25.4 x 19.9 cm (W x D x H) si cantareste 6.19 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch MFW68660 este o masina de tocat pe care o recomand cu toata increderea, fiindca asigura tot ajutorul de care ai nevoie in orice bucatarie. Clientii confirma  acest lucru si declara ca este un aparat foarte robust, puternic, ce se fixeaza foarte bine si toaca extrem de rapid. Accesoriile sunt foarte diversificate si utile si apreciaza intr-un mod deosebit gama variata de functii. O recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret excelent.

 

– SPECIFICATII PRORDUCATOR –

CARACTERISTICI GENERALE

Putere (W) 2200
Capacitate kg/min 4.3
Functie revers Da

ACCESORII

Accesoriu carnati Da
Accesoriu rosii Da
Tava alimentare Da
Accesoriu impingere Da
Accesoriu kebbe Da
Tambur pentru feliere Da
Depozitarea cablului Da
Picioare anti-alunecare Da

DIMENSIUNI ACC

Alte dimensiuni Site: 3 / 4,8 / 8 mm

CARATERISTICI TEHNICE

Greutate 6.19 kg
Dimensiuni (D x H x W mm) 254 x 199 x 295

Masina de tocat Bosch MFW68660, 2200W, 4.3 kg/min, 3 site, storcator rosii, accesoriu Kebbe, palnie carnati, 4 discuri razuire/feliere, Negru/Argintiu

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Accesorii diverse si functii multiple
  • Capacitate de tocare mare
  • Stabil si rezistent
  • Putere mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *