Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera campania cu oferte Stock Busters doar la eMAG!

Air Fryer STAR Delimano este o friteuza care functioneaza pe baza de aer cald ce asigura un mod de preparare mai sanatos, in timp ce alimentele capata un gust delicios. Este un dispozitiv foarte practic si usor de folosit, ce ofera o buna versatilitate pentru mese preparate rapid.

Friteuza cu aer cald Air Fryer STAR Delimano este un model ce ofera o capacitate generoasa de 3.5 litri cu ajutorul caruia puteti prepara mese copioase intregii familii. Beneficiaza de temporizator care poate fi setat pana la 30 de minute. Puteti prepara cu ajutorul acesteia carne, legume, produse de captiserie si asa mai departe. Ofera un mod de functionare sigur si eficient, fiind o alternativa mai sanatoasa spre deosebire de friteuza cu ulei. Nu mai exista grasimi in exces si nici miros puternic in bucatarie de alimente prajite. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea si de a incalzi mancarea cu ajutorul sau.

In acelasi timp, beneficiaza si de termometru ce permite reglarea temperaturii de gatit de la 80 de grade Celsius pana la 200 de grade Celsius.

Friteuza de la Delimano este prevazuta cu doua cadrane de control, fiind foarte usor de folosit – setarea timpului cu cadranul intern si setarea temperaturii cu cadranul extern. Oprirea automata este prevazuta cu indicatori sonori care sunt declansati in momentul in care alimentele au fost gatite, astfel ca nu va fi necesar sa monitorizati constant procesul de gatit. In plus, friteuza se opreste automat pentru a preveni supraincalzirea alimentelor, dar si a aparatului. Mai mult decat atat, dispozitivul prezinta piciorse din silicon pentru o buna stabilitate pe blat. In plus, manerul nu se incalzeste, astfel ca veti putea folosi aparatul in siguranta.

In final, curatarea friteuzei este foarte usoara, intrucat cosul si tava sunt prevazute cu strat antiaderent, se pot detasa si pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase.

Dimensiunile produsului sunt de 33.4 x 26.5 x 30.5 cm si este disponibil in varianta alba sau neagra.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Friteuza cu aer cald Air Fryer STAR Delimano este un aparat foarte practic si eficient in orice bucatarie, care optimizeaza procesul culinar si va ajuta sa preparati mancarea mai rapid. Cumparatorii sunt incantati de achizitia facuta si sustin ca produsul in cauza le este de foarte mare folos. Mancarea preparata capata un gust delicios, aparatul este usor de folosit, dar si de intretinut. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Air Fryer STAR Delimano

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglare temperatura
  • Timer
  • Cos cu strat antiaderent
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.