Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Revolutia Preturilor ne intampina cu oferte variate doar la eMAG!

Aparatul de calcat cu aburi MAXXMEE poate fi un real ajutor atat in situatiile de urgenta cand trebuie sa calcati rapid un tricou sau o camasa, cat si pentru situatiile mai dificile cand trebuie sa neteziti perdele sau draperii ce presupun mult timp si efort. Un astfel de dispozitiv mic si practic poate fi la indemana oricarui si va poate salva din situatii mai complicate.

Aparat de calcat MAXXMEE functioneaza de aburi cu care reuseste sa indeparteze cute pe diverse tipuri de tesaturi precum bluze delicate, camasi, furte, rochii, pantaloni subtiri, tricouri, costume, perdele, fete de masa, draperii si multe altele. In mod clar nu poate concura cu o statie de calcat, insa nici nu pretinde acest lucru. Pentru ceea ce a fost conceput isi face treaba excelent si este o solutie mai practica decat statia de calcat in multe circumsante. Puteti netezi tesatura hainelor chiar si a celor de pe umeras. De asemenea, neteziti perdelele si draperiile fara a le da jos de pe sina sau galerie. Avantajul unui astfel de dispozitiv se refera si la faptul ca improspateaza si igienizeaza tesaturile.

Mai mult decat atat, un astfel de aparat poate fi luat foarte usor si in vacanta sau in alte gen de deplasari. Este usor de folosit, nu ocupa mult spatiu si poate fi o solutie excelenta si pentru cei mai putin priceputi la calcat. Nu deterioreaza tesaturile si poate fi folosit si pentru cele mai sensibile.

Necesita alimentare cu apa, rezervorul din dotare avand o capcaitate de 250 ml. Este usor de manevrat, fiind un dispozitiv usor, si trebuie conectat la o sursa de alimentare electrica atunci cand este folosit. Mai intai asteptati sa se incalzeasca apa, dupa care va ptueti apuca de treaba. Dupa ce rezervorul s-a golit, deconectati de la priza aparatul, dupa care il puteti realimenta. Inainte de depozitarea acestuia, asigurati-va ca s-a racit complet.

MAXXMEE vine la pachet cu un capact detasabil din material dur cu perie care mareste intensitatea aburilor si ajuta la netezirea mai facila a textilelor mai groase. Totodata, in pachet mai primiti si un capat detasabil pentru indreptarea cutelor si o cana de plastic pentru masurat apa. Dimensiunile produsului sunt de 22 x 10 x 15.6 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de calcat MAXXMEE este un dispozitiv foarte practic, excelent in situatii de urgenta si nu numai, cu ajutorul caruia puteti netezi simplu si rapid diverse tipuri de haine si tesaturi. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta dispozitivului care isi indeplineste cu succes scopul, sustinand ca este usor de folosit si de manevrat, fiind extrem de practic si in deplasari. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Aparat de calcat cu aburi MAXXMEE

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Potrivit pentru diverse tipuri de tesaturi
  • Excelent si pentru deplasari
  • Accesorii utile

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.