Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Aparatul de curatat cu aburi Nano Rovus este un produs care va poate ajuta in curatenia casei, folosind puterea natural a aburului, ceea ce ajuta la curatarea, dezinfectarea si igienizarea suprafetelor. Astfel, nu doar ca indeparteaza murdaria, ci tine la distanta si visururile si germenii. In plus, datorita accesoriilor din dotare, aparatul poate fi folosit pentru mai multe tipuri de suprafete.

Aparatul Nano Rovus are capacitatea de a curata si dezinfecta diverse tipuri de suprafete, fara a folosi substante chimice, eliminand 99.9% din bacterii si virusuri, atat de pe suprafete dure, cat si de pe textile, curata petele, grasimea si murdaria, indeparteaza alergenii si poate neutraliza chiar si mirosurile neplacute.

Aparatul are la baza tehnologia nano care consta in existenta unei camere speciale ce controleaza eficient temperatura, presiunea si viteza apei incalzite, astfel incat moleculele de apa ajung la dimensiuni nano. In acest fel, moleculele foarte mici pot patrunde eficient in suprafetele pe care doriti sa le curatati, uscandu-se foarte rapid, fara a lasa pete, in timp ce curata si igienizeaza foarte bine.

Nano Rovus este genul de aparat care va permite sa il folositi pentru curatarea a unei game extrem de variate de suprafete. Montand duza conica puteit curata foarte bine zone greu accesibile, cum ar fi chiuvete, dusuri, baterii de chiuvete, plite etc, cu ajutorul periei rotunde puteti curata petele mai dificile, garsimea si murdaria din bucatarie, baie, gratarul sau chiar zone de la garaj, iar accesoriul pentru imbracaminte va ajuta sa igienizati atat hainele, cat si lenjeria de pat, saltelele, perdelele, jucariile etc.

Nu mai este nevoie sa adaugati detergenti chimici pentru igienizare, fiindca tot procedeul se desfasoara cu ajutorul aburilor emisi de aparat. Trebuie doar sa adaugati apa de la robinet in rezervorul special ce ofeora o capacitate de 350 de ml beneficiind de filtru anti-calcar. In mai putin de 10 secunde dupa ce ati adaugat apa aparatul este gata pentru a fi folosit. Apa ajunge la temperatura de 120 de grade Celsius, iar autonomia aparatului este de 13 minute.

Totodata, aparatul cu aburi Nano Rovus ramane un produs usor de folosit la care puteti apela oricand pentru igienizarea si curatarea locuintei. Este usor de manevrat, presupune un mod de functionare intuitiv si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. Acesta prezinta o putere de 1000 W si vine la pachet cu toate accesoriile necsare. In plus, aici puteti gasi si manualul cu instructiuni pentru a vedea cu exacitate despre ce este vorba.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de curatat cu aburi Nano Rovus poate fi un real ajutor pentru oricine isi doreste o casa mai curata si mai bine igienizata fara prea mare efort. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca este foarte practic si  usor de folosit, il utilizeaza pentru curatarea multor locuri din casa si nu numai. Ii ajuta foarte mult, le simplifica munca si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Aparat de Curățat cu Aburi Nano Rovus

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Curata, dezinfecteaza si igienizeaza
  • Usor de folosit si de manevrat
  • Duza conica, perie rotunda si accesoriu pentru imbracaminte
  • Nu este necesara adaugarea detergentilor chimici

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.