Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Stock Busters doar la eMAG!

Spotlight EasyClean este un aspirator de geamuri foarte practic, care va poate simplifica munca si economisi timp. In plus, poate fi folosit si pe alte tipuri de suprafete precum oglinda, cabine de dus, faianta si asa mai departe.

Aspiratorul pentru geamuri Spotlight EasyClean este un dispozitiv al carui scop este acela de a va simplifica munca. Este un aparat practic, usor de manevrat si foarte silentios. Indeparteaza mai usor murdaria, fara sa lase urme, pete sau depuneri. Fiindca este fara fir, asigura o flexibilitate excelenta si nu mai este necesar sa depindeti de o sursa de alimentare. Prezinta o autonomie de 30 de minute si necesita 3 ore pentru a se incarca complet.

De asemenea, este prevazut si cu maner telescopic ce ajunge la o lungime de pana la 120 cm, ceea ce va va ajuta atunci cand aveti de curatat ferestre mai inalte la care nu puteti ajunge.

Volumul rezervorului de apa murdara este de 50 ml, iar laveta din dotare este fabricata din microfibra ajutand la o lustruire mai eficienta a suprafetelor pe care le aveti de curatat. Racleta din silicon va ajuta sa finisati si sa lasati suprafata stralucitoare, perfect curata, fara dare. In pachet veti primi si un precipient pentru pulverizarea solutiei de curatare.

Dupa ce ati terminat treaba, goliti rezervorul cu apa murdara in chiuveta si clatiti. Laveta poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul de geamuri Spotlight EasyClean este un dispozitiv care va poate simplifica foarte mult treaba, fiind foarte practic si usor de manevrat ideal pentru mai multe tipuri de suprafete. Cumparatorii actuali sunt multumiti de el si sustin ca le-a usurat foarte mult munca, facand ca intreg procesul sa se desfasoare mai rapid. In plus, este usor de folosit, iar autonomia este suficient de mare pentru nevoile lor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Spotlight EasyClean

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Maner telescopic
  • Laveta din microfibra
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.