Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Stock Busters doar la eMAG!

Aspiratorul portabil fara fir Rovus 360 este un dispozitiv foarte practic si util cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mmai usor in locuinta. Putem spune ca devine ajutorul de nadejde in cazul in care aveti copii mici sau animale de companie.

Rovus 360 este un model de aspirator ce ofera o flexibilitate excelenta, putere de aspirare buna si aspirare eficienta pentru diverse tipuri de suprafete. Fiindca nu trebuie conectat la priza, va fi mult mai usor sa curatati murdaria din fiecare coltisor al casei fara sa fie nevoie sa va  mutat de la o priza la alta. Acesta functioneaza cu ajutorul sistemului de baza 360, servind drept unitate de incarcare.

Aspiratorul de mana Rovus 360 este un model compact, insa suficient de puternic incat sa poata face fata diverselor provocari. Autonomia acestuia ajugn pana la 30 de minute si poate fi folosit in casa, in masina, in garaj, la birou ori chiar in vacante. Filtrul HEPA cu care a fost prevazut asigura un aer mai curat, retinand eficient bacteriile nocive din aer.  In plus, poate fi spalat pentru o intretinere mai buna si performante constante in timp.

Aparatul vine la pachet cu doua accesorii utile si anume: o duza pentru colturile si zonele greu accesibile, dar si o perie pentru suprafete mai late, plane, potrivita pentru aspirarea parului, prafului, murdariei de pe podea, canapea, tapiterie si asa mai departe.

Recipientul de praf ofera o capacitate de 100 m si este usor de detasat pentru a fi golit. Astfel, utilizarea si intretinerea produsului devine foarte simpla, o solutie excelenta pentru mamici, iubitori de animale si nu numai.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul portabil fara fir Rovus 360 este un dispozitiv extrem de practic si util, pe care il puteti folosi in casa, in masina sau chiar in deplasari. Va ajuta sa mentineti curatenia mai usor, iar cumparatorii sunt foarte multumiti de el. Acestia sustin ca acum le este mult mai usor sa aspire local anumite zone din casa, inclusiv colturile, locurile inguste, dar si tapiteria masinii si nu numai. Din punctul lor de vedere, un astfel de aparat ar trebui sa fie nelipsit si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt; Rovus 360

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Flexibilitate excelenta
  • Accesorii utile
  • Autonomie de 30 de minute
  • incarcare rapida

Puncte slabe

  • Acumulatorul se achizitioneaza separat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.