Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera campania cu oferte Stock Busters doar la eMAG!

Blender-ul Wondermax poate fi aliatul ideal pentru un stil de viata sanatos si o alimentatie corespunzatoare, cu ajutorul caruia puteti prepara bauturi delicioase, pline de vitamine a caror retete au la baza fructe si legume proaspete. Prezinta un motor puternic si miscari ciclonice reusind astfel sa zdrobeasca inclusiv ingredientele mai dure, de la ranadcinoase, pana la coji de fructe si legume ori seminte.

Wondermax taie, amesteca si macina eficient ingredientele, obtinand un continut omogen. Prezinta o putere de 220 V si este realizat din materiale rezistente fiind ideal pentru prepararea smoothie-urilor, sucurilor, supelor crema si asa mai departe. Dispune de un recipient ce ofera un volum de 0.6 litri, fiind un aparat practic si usor de folosit.

Puterea mare de centrifugare reuseste sa zdrobeasca rapid ingredientele si sa omogenizeze numaidecat amestecul pentru a il putea savura in timp util. Este varianta ideala pentru un mic dejun hranitor chiar si atunci cand sunteti contra timp.

In plus, este si foarte usor de intretinut, curatarea realizandu-se rapid direct sub jetul de apa. Lamele realziate din otel inoxidabil sunt foarte rezistente si ofera performante constante in timp.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Blender-ul pentr mixat si maruntit Wondermax este o varianta potrivita pentru cei care sunt in cautarea unui aparat fiabil si usor de folosit, cu ajutorul caruia puteti prepara o multitudine de retete de smoothie, supe crema, creme si asa mai departe. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca face tot ceea ce promite, iar ceea ce apreciaza cu precadere este modul rapid de operare. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna, al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Wondermax

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Lame din otel inoxidabil
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.