Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera campania cu oferte Stock Busters doar la eMAG!

Ceramic ROVUS este un aparat de incalzit foarte practic pe care il puteti folosi cu succes chiar si in situatii de urgenta. Dispune de un element de incalzire eficient si teermostat ajustabil, ceea ce inseamna ca veti putea seta temperatura de la 10 pana la 35 de grade Celsius. In plus, dispune si de functii de siguranta, asigurand astfel o functionare sigura si eficient, chiar si in situatiile in care aveti copii sau animale de companie.

Nu este un secret faptul ca de multe ori se intampla ca in sezonul rece sa existe probleme cu sistemul de incalzire. Stim ca este foarte neplacut, insa trebuie gasite solutii de rezerva pentru a preintampina astfel de neplaceri. O varianta de luat in calcul ar fi aparatul de incalzit Ceramic ROVUS care este pregatit sa te salveze din astfel de situatii. Poate fi folosit in aproape orice fel de incaperi de la dormitoare, birou pana la garaj sau subsol. Beneficiaza de un design robust si un element de incalzire cu puterea cuprinsa intre 1000 si 1800 W.

Asa cum spuneam anterior, poti controla foarte usor temperatura datorita termostatului din dotare ce permite setarea acesteia de la 10 pana la 35 de grade Celsius. In plus, poate fi folosit si pe post de venilator fiind util si in sezonul cald.

Pentru siguranta locuintei, a fost prevazut cu sistem de oprire automata dupa 12 ore de functioneaza continua, astfel ca vei putea folosi linistit si pe parcursul noptii daca este necesar. Mai mult decat atat, beneficiind de o carcasa din cerammica ce se pastreaza rece la atingere chiar si atunci cand functioneaza, devine o varianta sigura si pentru cei care au copii mici sau chiar pentru animalele de companie. In plus, daca aparatul este rasturnat, acesta se va opri automat.

Il poti folosi fara probleme pentru incalzirea mai multor incaperi, fiindca este usor de transportat beneficiind de un maner special in acest sens. In plus, nici nu ocupa mult spatiu, ceea ce il face practic pentru incaperile mai mici.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ceramic ROVUS este o varianta de aparat pentru incalzit foarte practica si eficienta in multe situatii pe care o puteti lua in considerare. Cumparatorii actuali s-au aratat  multumiti de el si sustin ca a reusit sa le depaseasca asteptarile. Isi face treaba bine, este usor de folosit si foarte silentios. Temperatura se poate regla simplu si rapid, iar pana in acest moment chiar nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Ceramic ROVUS

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Siguranta in utilizare
  • Termostat reglabil
  • Poate fi folosit si pe post de ventilator
  • Dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.