Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Crazy Days ne intampina cu oferte variate doar la eMAG!

Cleanmaxx Carpet Cleaner este un aparat foarte practic si util in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti curata mai usor tapiteria scaunelor, canapelelor si fotoliilor, saltelelor ori pernelor, carpetele, covoarele si asa mai departe. Totodata, este foarte usor de folosit si de manevrat.

Aparatul de curatat tapiterii si covoare Cleanmaxx Carpet Cleaner asigura o spalare rapida si eficienta gratie functiei de aspirare, iar tesaturile se pot usca mult mai repede. Practic, curata si dezinfecteaza, absorbind petele si murdaria mult mai usor. Datorita agentului de curatare, pot fi indepartate chiar si cele mai dificile pete, iar functia de aspirare va absori apa murdara, lasand materialul aproape uscat.

Este prevazut cu un recipient pentru apa curata de 480 ml si un recipient pentru apa murdara de 900 de ml. Prezinta o putere de 500 W si un cablu de alimentare cu lugnimea de 5 metri.

In plus, poate indeparta foarte usor pete de cafea, suc sau vin de pe tapiterii ori covoare. Dezinfecteaza si absoarbe murdaria, lasand taptiaria ca noua. Acest lucru se datoreaza si agentului de curatare foarte bun cu care aparatul vine la pachet. Dispozitivul este eficient pe orice tip de material.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Cleanmaxx Carpet Cleaner este un aparat extrem de practic in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor, fiind foarte apreciat in randul cumparatorilor care au copii sau animale de companie, dar nu numai. Acestia sustin ca petele sunt indepartate mult mai rapid si fara efort decat daca le-ar fi curatat manual, asigura o buna igienizare si este foarte usor de manevrat, dar si de folosit in general. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Cleanmaxx Carpet Cleaner

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Potrivit pentru tapiterii, carpete, covoare
  • Curata si igienizeaza

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.