Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Stock Busters doar la eMAG!

Compact Cook Delimano face parte din seria electrocasnicelor special concepute pentru a veni in ajutorul vostru in bucatarie, optimizand procesul culinar si simplificandu-va munca. Este un aparat care va poate prelua o buna parte din sarcini preparand mancarea mai usor.

In ceea ce priveste principiul de functionare, Compact Cook Delimano poate fi asemanat cu un multicooker. De fapt, acesta este un aparat multifunctional care functioneaza ca un vas compact, fiind suficient doar sa adaugi intedientele si sa apesi butonul de pornire, dupa care aparatul se va ocupa de restul.

Un aspect foarte interesant pe care il presupune aparatul in discutie se refera lal posibilitatea de a gati pas cu pas. Practic, acesta se ocupa de prepararea mancarii, insa daca e nevoie de adaugarea ulterioara a vreunui ingredient, aparatul se opreste din functionare si semnaleaza acest fapt. Il poti folosi pentru a prepara foarte multe retete sau tipuri de mancare, pentru gatit, tocat, zdrobit, emulsionat, pentru a mixa, a bate, a gati la aburi, a amesteca, a framanta, a macina sau a fierbe lent. Practic, acesta inlocuieste mai multe electrocasnice fiindca este un bun procesor de alimente, poate fi folosit si in locul masinii de paine, masinii de rasnit cafea, razatoarei, mixerului, stoarcatorului, fierbatorului si chiar cuptorului.

Este prevazut cu o putere de incalzire de 1000 W si o putere de amestecare sau felirere de 500 W, putand face fata si alimentelor mai dure. Temperatura pe care o poate atinge este cuprinsa intre 37 si 120 de grade Celsius. Incorporeaza nu mai putin de 30 de programe automate, ceea ce asigura o buna flexibilitate si un real ajutor in bucatarie. De asemenea, viteza poate fi si ea reglata in functie de cele 10 niveluri disponibile.

Printre componentele aparatului regasim un bol din otel inoxidabil cu capacitatea de 2.3 litri, cos de gatire, lama cu patru cutite, lama de mixare, tel, capac, spatula si cana gradata cu functie de indepartare a cosului.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Compact Cook Delimano este genul de aparat practic si eficient in foarte multe sarcini culinare care va poate ajuta in obtinerea mai facila a mancarurilor preferate. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aparat minune care le-a simplificat viata. Nu le-a fost dificil sa se invete sa il foloseasca, iar cele mai incantate de achizitia lui au fost mamicile si femeile cu program destul de incarcat. Presupune un mod de functionare sigur, pot intreprinde si alte activitati in timp ce aparatul prepara mancarea, ceea ce reprezinta un avantaj important. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Compact Cook Delimano

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 30 de programe automate
  • 10 niveluri de viteza
  • Poate fi folosit in foarte multe activitati culinare
  • Usor de folosit si de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Compact Cook Delimano ajutorul de nadejde in bucatarie : Review & Pareri

  1. Dacă cineva foloseste compact cooker, as dori să vorbim. Să ne spunem părerea și rețete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.