Dupa o zi solicitanta la birou sau o zi de curatenie generala in toata locuinta, inevitabil apare oboseala, tensiunea musculara sau chiar durerile de spate. O modalitate de destindere si relaxare poate fi masajul, iar un dispozitiv interesant in acest sens este husa de masaj Shiatsu Swing Wellneo care vizeaza realizarea unui masaj complet la nivelul umerilor, spatelui, dar si zonei lombare.

Husa Shiatsu Swing Wellneo este eficienta in ameliorarea durerile de spate, a oboselii, precum si a disconfortului muscular. Este prevazuta cu role de masaj reglabile si flexibile, ce urmeaza eficient luniile corpului, formand o curba S de-a lungul coloanei vertebrale. Trateaza cu atentie si zona umerilor, fiind destul de mare incat sa poata actiona cu precizie pana la gat. Realizeaza un masaj precis si se concentreaza pe zonele potrivite.

Husa dispune de trei programe de masaj automate, dar si de termoterapie ce sporeste efectul masajului: masaj circular Shiatsu, masaj cu rulare si terapie cu vibratii. Maseaza eficient partea inferioara, dar si cea superioara a spatelui, precum si fesele si coapsele. Cu optiunea personalizata pe care o pune la dispozitie, aparatul se poate concentra si doar pe o singura regiune.

Mai mult decat atat, husa de masaj Shiatsu Swing Wellneo poate fi transportata foarte usor si te poti bucura de beneficiile sale chiar si atunci cand te afli in deplasare. Te poate relaxa chiar si atunci cand urmaresti emisiunea preferata sau cand citesti o carte.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Husa de masaj Shiatsu Swing Wellneo este un produs cu rol terapeutic, dar si de relaxare, care poate fi folosita de catre orice tip de utilizator, indiferent de varsta. Cumparatorii sunt incantati de produs si sustin ca se simt foarte bine atunci cand il folosesc, masajul fiind unul foarte placut. Este usor de folosit si de setat, foarte practic in orice situatie, exact ceea ce aveau nevoie. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Shiatsu Swing Wellneo

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 tipuri de masaj
  • Potrivit pentru meri, spate si lombar
  • Termoterapie
  • Poate fi transportat usor

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *