Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Revolutia Preturilor ne intampina cu oferte variate doar la eMAG!

MaxxMee Steam Mop este un mop cu aburi care va ajuta sa curatati mai rapid si mai usor podelele, timp in care poate dezinfecta intreaga casa. Este un aparat portabil, foarte usor de folosit, care vine la pachet cu o multitudine de accesorii ceea ce il face multifunctional.

Mopul cu aburi MaxxMee Steam Mop este un aparat foarte usor de folosit, care curata murdaria eficient, elimina grasimea si curata eficient rosturile, fiind de un real folos pentru orice gospodina. Prezinta o putere de 1300 W si ofera o capacitate de 300 m, rezervorul din dotare fiind foarte usor de detasat pentru a il uple simplu si rapid ori de cate ori este nevoie.

Poate fi folosit atat pe post de mop cu aburi pentru podelele dure, cat si ca aparat portabil pentru a igieniza o multime de suprafete textile. Avantajul acestuia se refera la faptul ca nu are nevoie de substante chimice pentru o igienizare optima a casei. Este un dispozitiv versatil si usor de folosit ce poate patrunde si in zone greu accesibile. Gratie bazei triunghiulare flexibile, mopul reuseste sa acopere eficient intreaga suprafata pe care o are de curatat. In plus, il puteti folosi atat la bucatarie, cat si la baie pentru suprafata blaturilor, chiuvetei, dulapioarelor, rafturilor sau hotei.

Vine la pachet cu o gama foarte variarta de accesorii si anume: capatul de curatare pentru podele si covoare, capatul curbat pentru curatarea colturilor si a altor zone greu accesibile, perie rotunda mica pentru curatarea obiectelor din casa precum cuptoare, suprafete din baie, cazi, chiuvete, jucarii etc, laveta superabsorbanta din microfibre si ceasca de masurare.

Dimensiunile acestuia sunt de 28.5 x 23.5 x 110 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

MaxxMee Steam Mop este un mop cu aburi si aparat portabil pentru curatare foarte eficient care curata murdaria si dezinfectateaza suprafetele fara efort si fara a folosi produse chimice de curatare si dezinfectare. Cumparatorii sunt incantati de el si declara ca este un aparat foarte util in orice locuinta, dar mai ales, acolo unde sunt si copii mici sau animale de companie. Este usor de folosit, foarte versatil, dispune de o gama variata de accesorii ceea ce il face o alegere excelenta, In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: MaxxMee Steam Mop

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Curata si igienizeaza
  • Gama variata de accesorii
  • Foarte versatil
  • Poate fi folosit pe multe tipuri de suprafete

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.