Apa calda reprezinta inca o problema de actualitate pentru multe locuinte, de aceea, este necesara adaptarea si achizitionarea unui robinet electric instant care sa va asigure confort. O varianta in acest sens ar putea fi robinetul electric instant MAXXMEE WARM care poate incalzi cantitati nelimitate, fiind o solutie optima chiar si la bloc.

Unul dintre avantajele robinetului electric MAXXMEE WARM se refera la usurinta cu care poate fi insstalat, fara a fi necesara interventia unui profesionist. In doar 3-5 secunde apa este incalzita si ofera posibilitatea de a regla temperatura, de la apa calda pana la apa fierbinte.

Obtine si un debit mare de 5.6 litri pe minut, putand fi montat fie la baie, fie la bucatarie. Ecranul cu display digital permite monitorizarea temperaturii apei astfel incat sa evitati incidentele nedorite. In plus, poate fi montat chiar si in afara casei – in garaj, pivinita sau atelier.

Robinetul dispune de doua atasamente – un robinet standard si un robinet flexibil cu rotire la 360 de grade, oferind astfel si o faorte buna flexibilitate. In plus, pentru a preveni supraincalzirea, produsul este dotat cu o funcite de protectie ce opreste automat robinetul.

Verifica oferta de azi!

Prin urmare, MAXXMEE WARM este o solutie foarte practica si eficienta acolo unde apa calda reprezinta o reala problema, fie ca locuiti la casa sau la bloc. Totodata, produsul este eficient si montat in anexe, iar ceea ce este foarte interesant se refera la usurinta cu care poate fi montat. In acest sens, ar fi bine sa studiati putin si manualul cu instructiuni. Robinetul vine insotit de cablu de alimentare si stecher pentru conectarea la priza, astfel ca nu va fi necesar sa achizitionati separat si alte componente. In plus, afisajul digital este extrem de util pentru a sti cand s-a incalzit apa si la ce temperatura a ajuns, reducand considerabil riscul de a va frige atat voi, cat mai ales, cei mici.

Pareri pe scurt: MAXXMEE WARM

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Display digital
  • Functie de oprire la supraincalzire
  • Incalzire rapida a apei
  • Usor de instalat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *