Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Nano Plus Rovus este un mop cu abur care ajuta nu doar la curatarea podelelor, cat si la igienizarea diverselor tipuri de suprafete, creand astfel un mediu mai curat si mai sanatos pentru tine si cei dragi. Este o varianta foarte buna atat pentru cei care au copii mici, cat si pentru cei care au animale de companie in casa. In ambele situatii, igiena amanuntita este esentiala, iar cel mai important avantaj se refera la faptul ca nu mai este nevoie sa folositi detergenti chimici pentru curatare,.

Cu ajutorul mopului cu abur Nano Plus Rovus puteti curata si igieniza mai usor intreaga locuinta. Il puteti folosi pe suprafata podelelor dure – parchet, gresie, marmura etc, dar si pe suprafata covoarelor, textilelor, saltelelor si asa mai departe, cu conditia de a rezista la temperaturi ridicate, de pana la 120 de grade Celsius. Asa cum spuneam anterior, nu este nevoie sa adaugati solutii chimice de curatare, ci trebuie sa adaugati in rezervorul special doar apa.

Puteti controla cu usurinta temperatura, presiunea si viteza apei incalzite, adaptandu-le eventual in functie de tipul suprafetei pe care urmeaza sa o igienizati. Indata ce ai pornit aparatul, in doar 10 secunde este gata pentru a fi folosit. Studiile au aratat ca un astfel de aparat are capacitatea de a elimina in proportie de 99.9% din germeni si bacterii. Totodata, produsul dispune de o laveta pe care o puteti folosi pe suprafata podelelor dure, dar si o alta laveta speciala pe care o veti folosi pe covoare.

Fiindca nu foloseste substante chimice sau toxice, precum clor ori amoniac, acest aparat este unul ecologic. Nu exista riscuri in utilizare, asa cum se intampla in cazul produselor chimice de curatare care puteau irita foarte usor pielea, ba chiar produce leziuni serioase. In plus, este chiar indicat si pentru persoanele sensibile, predispuse la alergii sau care chiar sufera de astm.

Nano Plus Rovus curata fara probleme murdaria, precum grasimea, petele si praful, fara sa fie necesar sa insisti foarte muilt intr-o anumita zona. Curata si igienizeaza in profunzime, timp in care nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Am putea spune ca este mai practic si din acest punct de vedere comparativ cu mopul si galeata clasica.

De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca, pe langa cele trei niveluri reglabile de eliminare a aburului, aparatul este dotat si cu doua capete diferite, lucru pe care nu il intalnim prea des in cazul mopurilor cu abur: un capat patrat pentru suprafete normale si un capata triunghiular pentru colturi si zone greu accesibile.

Unitatea principala prezinta un design simplu, ce face ca produsul sa fie usor de utilizat si de manevrat. In plus, dispune si de un cablu suficient de lung ce atinge 6 metri. Rezervorul din dotare unde va fi adaugata apa ofera o capacitate de 400 de ml oferind astfel o autonomie de pana la 27 de minute.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Nano Plus Rovus este un aparat foarte util in orice locuinta, cu precadere acolo unde sunt copii mici sau animale de companie. Cumparatorii s-au aratat multumiti de modul in care aparatul curata si igienizeaza podelele si chiar si covoarele, sustinand ca le-a usurat munca, dar si eficientizat procesul de curatenie. Sustin ca este un aparat usor de folosit, la indemana oricui care nu ar trebui sa lipseasca. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Nano Plus Rovus

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Curata si igienizeaza
  • 3 niveluri control aburi
  • Doua capete de curatare
  • Laveta suprafete dure si laveta covoare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.