Calitatea aerului din locuinta este o conditie esentiala a sistemului nostru respirator, iar particulele de praf din aer, precum si virusurile, bacteriile, polenul si alergenii constituie o reala amenintare ce pot conduce la iritatii, alergii sau accentuarea anumitor forme de alergii. Depinde de noi sa imbunatatim calitatea aerului din casa, apeland la aparate specializate, iar in acest context, as vrea sa va prezint un purificator de aer interesant si anume Nano Rovus. 

Purificatorul de aer Nano Rovus are la baza tehnologii imbunatatie care ofera o eficienta ridicata in ceea ce priveste eliminarea particulelor periculoase din aer, oferind un aer mai curat si mai sanatos. Purifica destul de repede aerul din locuitna si asigura un mediu mai curat si mai sanatos.

Acesta dispune de filtru HEPA H13 care are capacitatea de a retine chiar si cele mai mici particule oferind o eficienta de pana la 99.95%. Mai mult decat atat, filtrul beneficiaza si de tratament antibacterian, eliminand astfel chiar si bacteriile.

Ionizatorul are rolul de a crea ioni negativi utilizand energia electrica, decarcandu-i apoi in aer. Astfel, reuseste sa retina praful, bacteriile si alti alergeni, dar mai ales, sa neutralizeze fumul si alte mirosuri neplacute. Totodata, lampa UV-C are capacitatea de a distruge particule precum bacteriile, virusurile si sporii de mucegai, sporind eficienta aparatului.

Si in final, este prezent si filtrul de carbune activ care indeparteaza orice fel de miros neplacut chiar si cele provenite de la animalele de companie. Absoarbe formaldehida, compsuii volatili, dar si gazele nocive.

Purificatorul Nano Rovus are capacitatea de a acoperi o suprafata de pana la 60 mp, fiind ideal pentru a il folosi fie acasa, fie chiar si la birou. Este extrem de eficient oriunde l-ai amplasa, iar datorita design-ului sau nici nu ocupa mult spatiu. In plus, design-ul tip turn permite amplasarea aparatului in orice fel de spatiu, iar eficienta aparatului creste oferind un mediu mai curat si mai sanatos.

Totodata, produsul integreaza un senzor special PM 2.5 care are capacitatea de a masura nivelul de poluare din incapere. Astfel, puteti realiza toate setarile necesare, in speta, puteti regla viteza purificatorului in functie de gradul de poluare pentru un aer mai curat. Puteti alege una dintre cele patru viteze de ventilatie sau puteti opta pentru modul automat de functionare. Flexibilitatea este un alt atuu al acestui model!

De asemenea, dispune de trei indicatori de culori diferite care se vor schimba in functie de gradul de poluare al aerului din interior. Albastru indica o calitate buna, mov un nivel crescut de particulae poluante, iar rosu un nivel redus de calitate a aerului.

Verifica oferta de azi!

Asadar, Nano Rovus este un aparata capabil sa ofere o purificare completa a aerului la care puteti apela cu toata increderea. Dispune de tehnologii moderne, este capabil sa retina chiar si cele mai mici particule daunatoare si este o optiune excelenta chiar si pentru cei care se confrunta cu diverse alergii sau probleme respiratori ori pentru cei care au animale de companie. Este o varianta sigura, eficienta si la indemana oricui, iar raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Purificator de aer Nano Rovus

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA
  • Ionizatoor
  • Lampa UV-C
  • Filtru pe baza de carbune activ

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *