Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Revolutia Preturilor ne intampina cu oferte variate doar la eMAG!

Robotul de bucatarie PRO Delimano este un produs pregatit sa vina in ajutorul gospodinelor si sa le usureze munca. Este un aparat care se descurca foarte bine folosit in diverse activitati culinare, fiind prevazut cu un motor de 1400 W si sase trepte de viteza.

PRO Delimano este un robot ce realizeaza miscari de rotatie planetara reusind sa mixeze eficient continutul. Este prevazut cu tehnologiia Soft Start ce are capacitatea de a creste rotatiile progresiv orice viteza ai selecta, astfel incat operatiunea va fi mai stabila, constanta si bine optimizata in functie de reteta.

Pe langa cele sase trepte de viteza din dotare, dispune si de functia Pulse care intensifica activitatea aparatului pentru a obtine mai rapid continutul dorit.

Robotul este prevazut cu un bol realizat din otel inoxidabil ce ofera o capacitate destul de mare de 4.5 litri. Este important de stiut faptul ca dispune de protectie anti-stropire, astfel ca in timpul utilizarii nu va exista riscul sa sara stropi.

Poti pregati cu ajutorul sau o multime de retete interesante fie pentru a pregati mancarurile preferate sau chiar deserturi delicioase. Gasiti aici o multime de retete absolut delicioase pe care le puteti pregati cu ajutorul acestui robot.

Robotul PRO Delimano beneficiaza de o carcasa rezistenta si solida, in timpul functionarii fiind foarte stabil. In plus, prezinta un design foarte elegant, care se va integra perfect in orice bucatarie. Panoul de control se afla in lateral si dispune de un buton rotativ prin intermediul caruia porniti aparatul si selectati treapta de viteza dorita.

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, aparatul prezinta un tel realizat din otel inoxidabil, paleta si spirala ambele realizate din alumniu cu invelis antiaderent. In plus, se detaseaza foarte usor si se curata rapid tocmai datorita invelisului antiderapant.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Robotul de bucatarie PRO Delimano este un produs care va poate simplifica munca si va poate ajuta sa pregatiti retetele dorite mai simplu si mai rapid. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru necesitatile sale, folosindu-l regulat, nu au intampinat niciun fel de probleme. Au pregatit creme, aluaturi si multe alte retete, iar de fiecare data au fost multumiti de eficienta sa. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: PRO Delimano

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie Soft Start
  • 6 trepte de viteza + Pulse
  • Constructie solida si accesorii rezistente
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.