Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Stock Busters doar la eMAG!

Home Vero este un robot de bucatarie din gama Aloshop ce vine in ajutorul vostru pentru a optimiza procesul culinar si pentru a va simplifica treaba. Poate fi o solutie excelenta pentru multe gospdine, dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Robotul de mixat Home Vero de la Aloshop prezinta o putere de 1200 W si este prevazut cu sase trepte de putere regabile in functie de continut. Este dotat cu un bol din inox ce ofera o capacitate generoasa de 5 litri, ceea ce inseamna ca poate procesa si framanta aluaturi chiar si cu 1.2 kg de faina si apa.

Este un aparat practic si usor de folosit ce asigura o buna stabilitate in timpul functionarii gratie picioruselor anti-aderente din cauciuc. Vine la pachet cu trei accesorii utile si anume: tel, carlig pentru framantare, dar si spatula. Beneficiaza de capac de protetie impotriva stropilor, astfel ca nu va produce murdarie pe blatul de lucru.

Telul poate fi folosit pentru a prepara frisca, beze, maioneze si alte compozitii similare, carligul este potrivit pentru framantat aluat de paine, placinte, chifle, cozonac sau paste, in timp ce spatura este indicata pentru prepararea aluatului mai moale de prajituri, torturi, biscuiti, tarte etc. Accesoriile se ataseaza si detaseaza usor, putand fi spalate simplu si rapid.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Home Vero de la Aloshop este un robot de bucatarie foarte practic si util in orice bucatarie, ce poate prelua o buna parte dintre sarcini. Clientii sunt foarte incantati de ajutorul pe care il ofera acest dispozitiv si sustin ca functioneaza eficient si intr-adevar le este de mare folos. Este usor de folosit, foarte echilibrat si se curata foarte rapid. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Robot mixat Home Vero Aloshop

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bol din inox
  • 6 trepte de viteza
  • Capac de protectie
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.