Daca esti in cautarea unui aparat de masaj eficient, salteaua ReLax de la Aloshop ar putea fi o solutie pentru nevoile tale. Ofera o versatilitate foarte buna, putand fi amplasata pe orice fel de suprafat de la scaun sau fotoliu pana la canapea astfel incat sa te poti relaxa complet.

Salteaua ReLax ofera un masaj relaxant in functie de cele cinci zone ale corpului: gat si umeri, spaate, zona lombara, coapse si fese . Totodata, beneficiaza si de functia de incalzire, sporind astfel efectul masajului. Folosind telecomanda din dotare, puteti controla usor intensitatea vibratiilor emise. De asemenea, LED-urile de pe telecomanda inidca zonele masate in timp real. Astfel, muschii se vor detensiona, iar corpul va deveni mai relaxat.

Salteaua de masaj ReLax poate fi folosita de catre toti membrii familiei, neexistand vreo restrictie de greutate sau altceva. Este un produs de care va puteti bucura cu totii, oricand doriti sau simtiti nevoia. O puteti aseza oriunde, va asezati peste ea, iar aceasta isi va face treaba cum va sti mai bine. In plus, faptul ca puteti regla si personaliza sedinta de masaj constituie un avantaj important.

Produsul vine la pachet cu telecomanda pentru control si adaptorul pentru telecomadna. Dimensiunile acesteia sunt de 145 cm lungime, 50 cm latime si 3.5 cm grosime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Salteaua de masaj ReLax poate fi o solutie optima pentru a va relaxa in confortul propriului camin. Cumparatorii sustin ca este un produs interesant pe care il folosesc regulat si sunt incantati de efectul obtinut. Daca unii dintre ei l-au achizitionat pentru bunici, sunt si utilizatori tineri care folososesc salteaua cu masaj si sunt multumiti de ea. Practic, aceasta emite vibratii care au capacitatea de a le relaxa corpul si de a le detensiona muschii dupa o zi stresanta. In opinia lor, a fost o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Saltea de masaj Relax

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *