Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera campania cu oferte Stock Busters doar la eMAG!

Steam Ironing Robot este un aparat foarte util pentru orice gospodina, mai ales, in momentele cheie ori atunci cand sunteti contra timp, aveti nevoie de o bluza sau camasa ce trebuie uscata rapid si calcata numaidecat. Un astfel de produs s-a dovedit a fi mai util decat v-ati fi asteptat, de aceea, am ales sa discutam cateva detalii despre el.

In primul rand, este important de mentionat faptul ca produsul in discutie are, practic, doua functii importante: de uscare, dar si de calcare. Puteti pune tot felul de bluze, camasi, tricouri, fie ale voastre sau ale partenerului. Este, din punctul meu de vedere, un aparat intr-adevar inovator, constituind o alternativa economica si usor de folosit. Usuca si calca delicat hainele inlocuind de cele mai multe ori masa cu fierul clasic de calcat.

Aparatul Steam Ironing Robot detine o putere de 1800 W, ceea ce permite reducerea semnificativa a timpului necesar pentru uscarea si calcarea hainelor. In plus, spre deosebire de fierul clasic de calcat, acest produs asigura o cantitate mare de aer cald ce are capacitatea de a patrunde eficient in tesatura, astfel ca hainele vor fi netezite fara efort. Mai mult decat atat, beneficiaza si de functia de calcare cu abur, asigurand o netezire eficienta, dar, mai ales, o indepartare optima a bacteriilor din haine.

Astfel, putem spune ca aparatul in discutie are un rol important si in igienizarea tesaturilor, eliminand bacteriile. Este un produs usor de folosit, fiind necesara doar alimentarea cu apa in rezervorul din dotare. Ulterior, asezati bluza sau camasa peste balonul de nailon si setati temporizataorul. Aerul cald umfla balonul si permite patrunderea aerului cald in tesatura. Balonul de nailon prezinta fermoare laterale, asigurand astfel o uscare optima tuturor bluzelor, camasilor, tricourilor cu marimi cuprinse intre S si XXL.

De asemenea, as vrea sa mai mentionez faptul ca Steam Ironing Robot poate fi folosit si pentru articolele delicate, care, in mod normal, nu pot fi netezite cu fierul de calcat. Mai mult decat atat, aparatul neutralizeaza si mirosurile neplacute ale hainelor purtate. Comandand acest produs, veti primi gratuit 5 cleme foarte utile, ce mentin hainele drepte si fixe pe balon.

Toate setarile pe care doriti sa le faceti vor fi realizate prin intermediul display-ului prevazut cu butoane touch ce ofera o interfata foarte prietenoasa. Acest aparat mai vine insotit si de un pahar gradat.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Steam Ironing Robot este un produs foarte practic si de multe ori necesar in locuinta, care va poate ajuta sa uscati rapid si sa calcati fara efort o bluza ori o camasa de care aveti neaparata nevoie. Cumparatorii sustin ca este o adevarata inovatie care le-a simplificat viata. De asemenea, au mai adaugat faptul ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat, iar aparatul nu ocupa mult spatiu in locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

Pareri pe scurt: Steam Ironing Robot

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Uscare si calcare
  • Display touchscreen cu interfata intuitiva
  • Igienizeaza si elimina mirosurile neplacute

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.