Laundry Dryer este un uscator de rufe electric si pliabil foarte practic si util in orice locuinta unde nu exista un uscator de rufe electric. Acesta ajuta, mai ales, in sezonul rece sa uscati hainele mai rapid, prevenind astfel umeazala in locuinta care poate veni la pachet cu multe inconveniente.

Puteti usca pe acest uscator orice fel de haine sau articole mai mult sau mai putin voluminoase, de la bluze, camasi pana la pantaloni, prosoape, perdele, lenjerie si asa mai departe. Include o suprafata mare de uscare, fiind prevazut cu 12 bare care sunt dispuse pe doua niveluri si doua suporturi pentru umerase. Datorita picioruselor rotative este usor de manevrat suportul, iar pentru ca se pliaza atunci cand nu este folosit, ocupa foart eputin spatiu de depozitare.

Puteti usca mult mai usor chiar si in sezonul rece hainele, iar partea si mai interesanta este ca nu presupune un consum energetic prea mare. Puteti usca orice fel de articole, il puteti transporta cu usurinta dintr-o camera in alta si permite uscarea de pana  la 20 de articole simultan, adica poate sustine aproximativ 15 kg de haine.

Dimensiunile acestuia sunt de 92 x 68.5 x 150 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Uscatorul de rufe electric si pliabil Laundry Dryer este un produs foarte practic fie ca locuiti la casa sau la bloc, ideal daca nu aveti un uscator electric care sa va usureze viata. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca a fost o decizie buna sa achizitioneze acest produs care le-a usurat viata. Este usor de folosit, dar si de transportat, nu ocupa mult spatiu si isi face treaba excelent. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Laundry Dryer

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Consum mic
  • Suprafata de intins rufe generoasa
  • Usor de transportat
  • Pliere compacta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.