Pentru cei ce sunt in cautarea unei solutii cat mai accesibile ca pret pentru ameliorarea disconfortului termic in sezonul cald, o varianta ar putea fi ventilatorul portabil de la Rovus despre care vom discuta pe larg astazi.

Ventilatorul Rovus poate fi folosit atat ca ventilator de birou, cat si ca ventilator cu picior, datorita tijei care se extinde foarte mult, oferindu-i o flexibilitate foarte buna. Mai mult decat atat, poate fi folosit si in exterior, in timp ce va relaxati citind o carte pe terasa sau in deplasari, cu atat mai mult cu cat nu ocupa mult spatiu.

Ventilator portabil și telescopic cu USB Rovus pareriEste practic un prordus 2 in 1, avand o raza curpinsa intre 36 cm si 1 metru inaltime. Cand nu este folosit, produsul se poate plia aproape in totalitate, avand astfel o inaltime de doar 9.3 cm, putand fi transportat foarte usor.

Ventilatorul prezinta trei pale si patru setari de viteza. Capul se poate inclina pana la 180 de grade, asigurandu-va astfel un confort temric potrivit. Protectia frontala ofera siguranta, deci nu este niciun pericol pentru animalele de companie sau pentru cei mici. In plus, aceasta protectie poate fi detasata usor pentru a curata aparatul de praf.

Ventilatorul Rovus integreaza o baterie de 3600 mAH, pe care o puteti reincarca folosind un cablu USB. Aparatul paote fi folosit continuu aproixmativ 10 ore.

Verifica oferta de azi!

Ventilatorul Rovus este, cu siguranta, o solutie potrivita pentru cei cu un buget mai redus, care va poate ajuta in multe situatii sa ameliorati disconfortul termic produs de temperaturile prea ridicate. Este un aparat compact, usor de folosit, pe care il puteti lua si in deplasari, dar mai ales, poate fi folosit si in exterior. Sigur ca nu va puteti astepta la o eficienta similara unui aparat de aer conditionat, insa cert este ca poate face diferenta, iar aparatul in sine isi face treaba cum stie mai bine. Totodata, raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul bun.

Review pe scurt: Ventilator portabil Rovus

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Tija telescopica
  • Usor de transportat
  • Foarte versatil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *