Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Crazy Days ne intampina cu oferte variate doar la eMAG!

NANO Rovus este un aparat 2 in 1 capabil sa asigure un confort termic mai bun si o calitate imbunatatita a aerului. Poate fi aliatul ideal pentru un mediu mai curat si mai sanatos, dar mai intai, va propun sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

NANO Rovus este prevazut cu un ventialtor fara elice ce are capacitatea de a racori incaperea in zilele toride de vara. Astfel, nu doar ca imbunatateste confortul temric, ci devine un aparat sigur si pentru cei mici datorita faptului ca nu vor avea unde sa puna degetele sau chiar si pentru animalele de companie.

Aparatul este prevazut cu filtru HEPA 13 care are capacitatea de a retine in proportie de 99.95% din particulele nocive din aer, chiar si cele mai mici, si anume praf, polen si alti iritanti. Mai mult decat atat, integrand o lampa UV-C, aceasta va igieniza si distruge bacteriile, microbii, acarienii, praful si alte substante nocive.

Ventilatorul & Purificatorul NANO Rovus este un aparat usor de controlat cu ajutorul panoului tactil sau a telecomenzii din dotare. Ofera noua trepte de viteza, dar si  functia de temporizare ce poate fi setata de la o ora ajunga pana la 8 ore. De asemenea, puteti activa si functia de oscilatie fata-spate la 30 de grade, precum si mod de repaus pentru utilizarea in timpul noptii.

Viteza de curatare a aerului este de 67.7 mc/h si este un produs potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 15 mp.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

NANO Rovus este un aparat care poate substitui cu succes atat purificatorul de aer, cat si ventilatorul, facand fata si conditiilor mai putin favoriabile, imbunatatind climatul locuintei, dar si calitatea aerului. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul este eficient. Este usor de setat, nu este galagios si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Considera ca este exact ceea ce aveau nevoie si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Ventilator & Purificator NANO Rovus

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aparat 2 in 1 - ventilator si purificator
  • Filtru HEPA 13 si Lampa UV
  • Functie temporizare, 9 trepte de viteza
  • Functie de oscilatie

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.