Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Cu siguranta curatarea si lustruirea geamurilor este o problema care provoaca batai de cap multor gospodine, de aceea, este nevoie de un ajutor in acest sens pentru a va simplifica, dar si eficientiza munca. O varianta ar fi achizitionarea aspiratorului de geamuri Window Magic Rovus care va poate ajuta sa curatati mai usor geamurile, oglinzile, darsi alte suprafete. Este un ajutor de incredere in orice locuinta, dar haideti sa vedem despre ce este vorba!

Window Magic Rovus poate pulveriza lichid, aspira si curata in acelasi timp suprafata pentru care este folosit. Trebuie doar sa adaugati putina apa de la robinet sau solutie de curatare in compartimentul special. Ulterior, veti aspira foarte usor apa murdara in celalalt compartiment fara a se scurge. In final, veti curata geamurile dintr-o singura miscara fara prespalare.

Aparatul in discutie functioneaza folosind patru baterii AA, avand o durata de functionare continua de pana la 50 de minute. Astfel, veti putea curata fara intrerupere o suprafata de pana la 20 de mp.

Dispune de un sistem inovator de recuperare al apei, fiind astfel capabil sa aspire apa murdara inainte ca aceasta sa se scurga. Recipientul se goleste foarte rapid fara a va murdari. Beneficiaza de o carcasa compacta, ergonommica si foarte usor, facandu-l foarte usor in utilizare.

In plus, aparatul vine la pachet cu doua rezervoare pentru lichide, racleta lata de cauciuc si cana gradata.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Window Magic Rovus este un aparat foarte practic in orice locuinta, mai ales, pentru cei care spalatul geamurilor nu reprezinta o activitate tocmai relaxanta. Cumparaatorii se declara multumiti de produs si sustin ca spalarea si lustruirea geamurilor a devenit mult mai simpla si presupune mult mai putin efort. Acest lucru a fost confirmat si de catre persoanele care au locuinta prevazuta cu multe gemuri declarand ca le curata foarte bine si nu lasa urme. Asadar, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Window Magic Rovus

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Aspira, spala si lustruieste

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.