Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Esti in cautarea unei alternative ieftine in materie de masini de spalat rufe, dar care sa isi faca treaba eficient? Atunci modelul Arctic APL71024XLW1 ar putea fi o optoune interesanta pentru nevoile tale despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Astfel, ca daca esti interesat sa afli mai multe detalii pentru a descoperi potentialul masinii nu ramane decat sa ne urmaresti in continuare.

Un prim aspect pe care trebuie sa il ai in vedere daca doresti sa achizitionezi masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW1 este capacitatea pe care o ofera, de 7 kg. Aceasta este o optiune buna pentru o familie cu aproximativ trei membri. Prin prisma noilor etichete energetice adoptate la nivelul Uniunii Europene, masina face parte din clasa D, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 100 kWh. Deci discutam despre o masina de spalat rufe economica ce nu iti va supraincarca factura la curent si care va fi prietenoasa cu mediul inconjurator.

De asemenea, aveti in vedere faptul ca aceasta masina poate atinge o viteza maxima de centrifugare de pana la 1000 de rotatii pe minut. In principiu, poate stoarce destul de bine cele mai multe tipuri de incarcaturi.

Arctic APL71024XLW1 are la baza urmatoarele programe de spalare:

 • Bumbac – este special pentru articole din bumbac sau in, temperatura putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – ofera un mod de functionare economic si este indicat pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 7 kg.
 • Sintetice – este potrivit pentru articole realizate din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 3 kg.
 • Spalare rapida / Express 14′ – ofera o spalare rapida articolelor cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de maxim 90 de grade Celsius, iar durata programului de 14 minute. Sarcina maxima admisa este de 7 kg.
 • Mixt – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3 kg.
 • Lana / Spalare manuala – este special pentru articole din lana sau care contin lana si pentru articole ce necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 1.5 kg.
 • Materiale delicate – este recomandat pentru articole din materiale sensibile, temperaturaapei fiind de 30 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3 kg.
 • Camasi – este potrivit pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Geci cu puf – este potrivit pentru jachete prevazute cu umplutura din puf,temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare 1.5 kg.
 • Antialergic+ – ofera o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Anti-pete – elimina petele persistente, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3.5 kg.
 • Articole iarna – este inidcat pentru echipamente de iarna, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este excelent pentru articole din denim sau culori inchise, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 2.5 kg.
 • Clatire – ofera clatire suplimentara hainelor.
 • Stoarcere Evacuare – permite storcerea suplimentara a hainelor si evacuarea apei.

Mai mult decat atat, in completarea acestor programe vin si cateva functii si optiuni speciale. De pilda, functia de prespalare este ideala atunci cand aveti haine foarte murdare si dificil de curatat. Pe de alta parte, functia de spalare rapida are capacitatea de a scurta durata programelor cu pana la 50%. Functia de clatire suplimentara asigura o clatire mai buna hainelor, indepartand orice urma de detergent, ceea ce este benefic pentru persoanele care au pielea foarte sensibila.

Cu functia de curatare a cuvei puteti igieniza corespunzator interiorul masinii, iar functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control astfel incat cei mici sa nu aiba posibilitatea de a deregla aparatul.

Cu tehnologii inovatoare preucm Extra Steam, veti asigura hainelor o ingrjire mai atenta, timp in care previne formarea cutelor pe haine. Totul depinde de momentul in care este eliberat aburul. In speta, daca aburul este eliberat la inceputul programului, atunci efectul sau va fi acela de a inmuia murdaria din haine facilitand curatarea lor ulterioara, iar daca este eliberat la final, atunci va poate ajuta impotriva sifonarii hainelor si, automat, pentru calcarea mai facila. Tehnologai Smart Sensors vizeaza obtinerea unui consum mai scazut de curent electric, tocmai datorita celor patru senzori speciali integrati. Astfel, temperatura apeie, nivelul de spuma, viteza mtoorului la spalare si centrifugare, dar si tensiunea de alimentare vor fi ajustate automat de acest senzori.

In plus, Arctic APL71024XLW1 integreaza motorul Silent Inverter. Ce presupune acest lucru? O durabilitate mai mare a masinii de spalat rufe, o eficienta energetica imbunatatita, dar si un nivel redus de zgomot. Toate acesta sunt in avantajul cumparatorului.

Dimensiunile masinii sunt de 49 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 59 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Fie ca esti in cautarea unei masini de spalat ieftine pentru un apartament de inchiriat, fie pur si simplu ai un buget mai restrans, insa iti doresti o masina de spalat rufe eficienta si fiabila, Arctic APL71024XLW1 ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii actuali confirma aceste aspecte si declara ca pentru ei aceasta masina de spalat a fost alegerea potrivita. Spala bine hainele, iar programele din dotare le reprezinta excelent nevoile. De asemenea, este usor de setat, suficient de silentioasa, o solutie optima pentru nevoi diverse. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic APL71024XLW1

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe diversificate
 • Senzori speciali
 • Economica
 • Usor de setat

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *