Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Blaupunkt BAP-HA-P0809-N29W aduce o gura de aer proaspat in casa ta. Cu un sistem de purificare in 3 etape, acest purificator este conceput pentru a imbunatati calitatea aerului in incaperi de pana la 12 metri patrati.

Primul pas in procesul de purificare este prefiltrul, care retine particulele mari precum praful si firele de par. Acest strat initial protejeaza filtrele ulterioare, prelungind durata de viata a purificatorului. Urmatorul nivel de filtrare implica utilizarea unui filtru HEPA H13, eficient in retinerea particulelor fine, inclusiv alergeni, bacterii si virusuri. Acest filtru asigura ca aerul pe care il respiri este curat si lipsit de agenti patogeni. Pentru a elimina mirosurile neplacute si gazele nocive din aer, purificatorul este echipat cu un filtru de carbon activ. Acesta absoarbe substantele chimice si mirosurile nedorite, oferind un mediu proaspat si placut.

Blaupunkt BAP-HA-P0809-N29W ofera o serie de caracteristici avansate pentru o experienta de utilizare personalizata. Cu trei viteze de functionare, puteti ajusta puterea de purificare in functie de nevoile dumneavoastra.

Functia de timer va permite sa programati purificatorul sa functioneze in functie de programul dumneavoastra zilnic, economisind energie si asigurand o purificare eficienta.

Cu controlul Wi-Fi, puteti gestiona purificatorul de la distanta, ajustand setarile si monitorizand calitatea aerului prin intermediul unei aplicatii dedicate.

Cu o capacitate de acoperire de pana la 12 metri patrati, acest purificator de aer este potrivit pentru dormitoare, birouri si alte incaperi de dimensiuni medii.

Dimensiunile aparatului sunt de 43.2 cm inaltime, 21.3 cm latime si 21.3 cm lungime, avand o greutate de 2.4 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Blaupunkt BAP-HA-P0809-N29W este o varianta foarte eficienta pentru eliminarea alergenilor din locuinta. Cumparatorii sunt  multumiti de el si sustin ca au facut o alegere potrivita, caci este un aparat compact, usor de mutat dintr-o camera in alta si isi face treaba eficient. Beneficiile sunt resimtite din plin de cei care sufera de diferite alergii respiratorii. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Blaupunkt BAP-HA-P0809-N29W

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 etape de curatare
  • Wi-fi
  • Timer

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *