Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Esti in cautarea unui fierbator mai deosebit? Concept Ceramica RK0010ne ar putea fi o varianta interesanta de luat in considerare care imbina intr-un mod armonios partea estetica si cea functionala, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor, insa mai multe informatii utile veti descoperi imediat in continuare.

Fierbatorul Concept Ceramica RK0010ne beneficiaza de un desgin unic fiind realiat din ceramica ce ofera o durabilitate excelenta, dar este si foarte sanatos avand in vedere faptul ca apa fierbinte ia contact cu peretii acestuia. Apa fiarta este inodora, iar materialul ceramic izoleaza perfect, asfel ca isi va pastra pentru mai mult timp temperatura optima. In plus, il puteti folosi cu succes si pe post de ceainic direct pe masa. Capacitatea oferita de acest fiberbator este de 1 litru.

Capacul acestuia este detasabil, ceea ce va va ajuta sa umpleti mai usor aparatul, dar sa il si intretineti. Dispune de un element de incalzire ascuns ce previne depunerea murdariei. Gratie filigranului amplasat in interiorul containerului, puteti controla foarte usor cantitatea de apa.

Aparatul beneficiaza si de sistem dublu de siguranta care va opri automat aparatul la atingerea punctului de fierbere a apei. Acelasi lucru face si daca porniti aparatul fara sa adaugati apa in recipient.

Pentru o manevrare cat mai facila, aparatul este prevazut cu baza complet rotativa, pe care o puteti amplasa din orice unghi. In plus, exista si un spatiu foarte practic in care sa stocati cablul de alimenare pentru a nu ocupa spatiu inutil in locuinta.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept Ceramica RK0010ne este o varianta de fierbator bun pe care il puteti lua in considerare si de care cumparatorii s-au declarat multumiti. Acestia sustin ca este un aparat foarte aspectuos, solid, suficient de incapator si usor de folosit. Sunt incantati de alegerea facuta si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Concept Ceramica RK0010ne

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.8/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Design deosebit
  • Mentenanta usoara
  • Siguranta in utilizare
  • Indicator de functionare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *