Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Curatarea geamurilor poate deveni mai usoara si mai placuta daca ai la indemana dispozitivele potrivite. Un aparat foarte util in acest sens care iti poate simplifica realmente munca este aspiratorul pentru ferestre Concept CW1010, un produs extrem de practic si foarte accesibil ca pret.

Concept CW1010 este un aparat 3 in 1 reusind sa inmoaie murdaria, sa spele si sa aspire excesul de apa. Este un aparat foarte usor de folosit, prevazut cu baterie Li-Ion ce ofera o autonomie de pana la 40 de minute. Astfel, aparatul nu va mai depinde de o sursa de alimentare, nu va veti incurca in cabluri, ci totul devine m ai simplu.

Inainte de a incepe curatarea geamurilor trebuie sa umpleti rezevoru cu apa curata si sa adaugati o cantitate mica de detergent special pentru geamuri. Apasati butonul de pulverizare si pulverizati solutia in zona pe care vreti sa o curatati. Curatati geamurile cu o carpa speciala din microfibra ce prezinta proprietati de curatare foarte bune, iar in ultima faza, aparatul va aspira apa murdara de pe suprafata in rezervor. In acest fel, geamurile sunt curatate foarte bine. Mai mult decat atat, racleta din cauciuc lustruieste foarte bine geamul.

Carpa cu care veti curata geamurile este atasata la aspirator cu Velcro. Dupa ce ati terminat treaba, o puteti detasa cu usurinta pentru a  o spala si refolosi ulterior.

Aparatul vine la pachet cu adaptorul pentru incarcare, carpa de curatare din microfibra si cupa pentr masurare.

Capacitatea de colectare a rezervorului este de 100 de ml. Aparatul este prevazut cu indicator pentru recipient colector plin si indicator luminos pentru acumulator, ceea ce va va ajuta sa va dati seama cand recipientul trebuie golit sau cand bateria se descarca.

Dimensiunile aspiratorului de geamuri de la Concept sunt de 13 cm adancime, 12 cm latime si 30 cm inaltime, avand o greutate de doar 700 de grame, ceea ce il face extrem de flexibil si usor de manevrat.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul pentru ferestre Concept CW1010 este un aparat extrem de util pentru orice gospodina care va poate simplifica munca si va face ca activitatea in sine sa fie una mai placuta, economisind timp. Cumparatorii s-au declarat multumiti de achizitie sustinand ca aparatul face ceea ce promite, se descurca eficient si poate fi o achizitie necesara oricui. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Recenzii pe scurt: Concept CW1010

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de manevrat
  • Autonomie de 40 de minute
  • Laveta lavabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *