Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Heinner HCM-900XMC

Heinner HCM-900XMC este o cafetiera digitala ce nu ar trebui sa lipseasca din casa celor care consuma regulat cafea si veti vedea imediat de ce. Vine la pachet cu o serie de functii si caracteristici foarte interesante despre care vom discuta pe larg in continuare.

Cafetiera Herinner HCM-900XMC este prevazuta cu o putere de 900 W si este prevazuta cu o capacitate de 1 litru, din punctul meu, suficient de mare chiar si atunci cand ai musafiri si vrei sa ii servesti cu o cafea aromata si delicioasa. Dispune, totodata, de un panoul de control cu afisaj LCD amplasat frontal, prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite.

Cana din dotare este de tip termos, ceea ce iti va permite sa pastrezi cafeaua in cele mai bune conditii pentru a se mentine fierbinte mai mult timp, dupa preparare. In acest fel, poti evita reincalizrea cafelei, care ar avea o influenta foarte mare asupra gustului.

Cu ajutorul timer-ului vei putea programa aparatul pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora, de exemplu dimineata, cand te trezesti poti savura o cafea, exact pe gustul tau. In plus, functia de mentinere la cald, permite pastrarea cafelei calde pana la 12 ore.

Filtrul din dotare este detasabil si il poti spala simplu si rapid chiar si in masina de splat vase. Totodata, functia anti-picurare permite intreruperea picurarii, in momentul in care vrei sa torni o ceasca de cafea. Practic, o supapa speciala va opri in mod automat scurgerea cafelei, impedicat murdarirea suportului aparatului si suprafata pe care este asezat.

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern ce beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare argintie in combinatie cu negru. Dimensiunile acestuia sunt de 22.5 x 18 x 32.3 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCM-900XMC este o cafetiera foarte buna, de inalta calitate, care efectiv face tot ceea ce promite. Stiu ca este un lucru firesc si ca nu ar trebui sa ni se para anormal, insa multe produse nu reusesc sa se tina de promisiune. Ei bine, nu este cazul si acesteia care efectiv ne-a surprins cu modul in care reuseste sa isi faca treaba.

Clientii pe de alta parte confirma ca este un produs bun, de care sunt foarte incantati mai ales ca pot programa de seara prepararea cafelei, iar dimineata se pot bucura la prima ora de o cafea gustoasa. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar daca si tu esti interesat de o oferta de pret avantajoasa, te invitam sa intri aici.

Pareri pe scurt: Heinner HCM-900XMC

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Cana termos
  • Design elegant si panou de control intuitiv
  • Functie de mentinere a temperaturii
  • Filtru lavabil si usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *