Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lehmann Syowa este o masina de facut cuburi de gheata chiar in confortul propriului camin, o varianta extrem de interesanta. Prepararea ghetii la domiciliu poate fi o provocare caci poate necesita spatiu suplimentar in congelator si o planificare riguroasa. Insa, o astfel de masina simplifica munca si face ca totuls a devina mai simplu. Astfel, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Caracteristici si Performante Lehmann Syowa 

In primul rand, masina de cuburi de gheata Lehmann Syowa impresioneaza prin design-ul elegant si modul de functionare avansat. Include un display intuitiv, ce permite utilizatorului sa realizeze toate setarile dorite in functie de nevoi, fie ca discutam despre cantitatea de gheata pe care sa o produca ori dimensiunea cuburilor.

Unul dintre avantajele importante ale aparatului se refera la posibilitatea de a alege intre doua dimensiuni pentru cuburile de gheata: mai mari sau mai mici. Astfel, ofera o flexibilitate foarte buna, cuburile de gheata putand fi folosite pentru diferite tipuri de bauturi.

Lehmann Syowa include un rezervor de apa de 2 litri si un rezervor de gheata de 0.7 kg, asigurand o productie continua de gheata. Capacitatea de productie este una impresionanta, ajungand la 12 kg de gheata pe zi, fiind suficienta pentru nevoile unei familii sau chiar pentru o petrecere acasa.

Capacul transparent permite utilizatorului sa monitorizeze nivelul de gheata in timp real. In momentul in care rezervorul este plin, un indicator de pe afisaj va informa utilizatorul, prevenind supraincarcarea.

Un alt avantaj se refera la functia de curatare automata. Aparatul se curata in mod automat in doar 10 minute, asigurand o igiena optima si pregatindu-l pentru utilizari ulterioare fara efort suplimentar.

Durata unui ciclu de productie a ghetii dureaza intre 6 si 12 minute, iar fiecare ciclu produce noua cuburi de gheata. Acest timp scurt de asteptare este foarte convenabil, mai ales cand aveti nevoie rapid de gheata.

Dimensiunile aparatului sunt de 22.5 cm latime, 31 cm adancime si 32 cm inaltime, avand o greutate de 7.2 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de cuburi de gheata Lehmann Syowa constituie o solutie foarte buna pentru oricine isi doreste sa aiba la indemana gheata proaspata fara a se complica cu spatiul limitat din congelator si timpii indelungati de asteptare. Include functii avansate, design elegant si o capacitate de productie buna, fiind astfel un dispozitiv indispensabil mai ales in sezonul cald. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca functioneaza excelent. Ecranul are o interfata intuitiva, fiind usor de programat, isi face treaba rapid, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Lehmann Syowa

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 2 dimensiuni de gheata
  • Functie de autocuratare
  • Durata ciclu preparare gheata scurt

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *