Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lorelli Classic Dream este un patut din lemn foarte interesant, ce ofera o flexibilitate ridicata, astfel ca il poti transforma de la patut pentru nou nascuti, pana la balansoar sau pat pentru prescolari. Il poti transforma foarte usor, fiind eficient in mai multe situatii si potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

Acest pat poate fi folosit de la primele luni de viata ale bebelusului pana devine scolar. Deci, discutam cumva, despre o investitie pe termen mediu-lung. Se poate adapta cu foarte mare usurinta fiecarei etape in evolutia celui mic:

In prima gaza, patutului poate fi folosit de bebelusi pana cand este pregatit sa fie mutat in patut de juniori. In aceasta perioada, poti foarte usor sa reglezi inaltimea saltelei, pentru a fi cat mai comoda pentru tine si pentru a ajunge cat mai usor la copil.

Ulterior, poti obtine patutul junior doar indepartand lateralele cu gratii, mutand salteaua la cel mai jos nivel. Aceasta varianta paote fi folosita de copil chiar pana in primele zile de scoala.

In final, cand copilul a crescut destul de mult si deja nu mai incape in patut, se poate transforma foarte usor in birou cu sertar pentru rechizite.

Renuntand la cele patru picioruse din dotare, poti obtine un balansoar foarte confortabil pentru cel mic unde il poti legana foarte usor. Patul este prevazut cu trei laterale pline si o laterala realizata din grilaj. Grilajul se poate culisa pe doua pozitii, putand fi fixat in mod automat la nivelul superior. Barele grilajului sunt realizate din plastic, nu este toxic, avand lateralele usor rotunjite, oferind siguranta celui mic.

Transformat in pat junior, poti renunta la doua bare din grilaj, ideal atunci cand cel mic incepe sa mearga si se poate da singur jos din patut. Salteaua poate fi si ea amplasata la doua nivele de inaltime, in functie de cat de mare este copilul.

La baza patutului, se afla un sertar foarte voluminos, unde poti depozita lucrurile bebelusului. Acest patut are nevoie de o saltea cu dimensiunile de 120×60 cm, saltea care nu este inclusa in pachet, ci trebuie achizitionata separat. Acesta poate suporta o greutate de pana la 15 kg.

Dimensiunile exterioare ale patutului sunt de 74 x 124 x 89 cm, dimensiunile interioare sunt de 60 x 120 x 64 cm, iar dimensiunile interioare ale setarului 48 x 103 x 10 cm, iar greutatea acestuia este de 39.2 kg. Vine demontat, insa nu este deloc dificil sa il asamblati, cat timp respectati cu rigoare instructiunile primite.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Lorelli Classic Dream este un patut foarte practic, ce poate fi folosit o durata mult mai mare decat modelele clasice. Cumparatorii se declara si ei foarte multumiti si sustin ca se monteaza mai usor decat s-ar fi asteptat, iar patul arata foarte bine. De asemenea, sertarul din dotare este incapator, iar transformarea patului se realizeaza foarte usor. Il recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Lorelli Classic Dream

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Poate fi folosit pe post de patut pentru bebelusi sau pat junior
  • Balansoar
  • Sertar pentru depozitare
  • Poate fi transformat in birou

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *