Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Fierul de calcat Philips DST8030/70 Seria 8000 reprezinta o adevarata revolutie in lumea calcatului. Cu o putere de 3000 de wati, acest fier de calcat ofera performante incredibile, facilitand astfel munca de calcare a hainelor.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui fier de calcat este tehnologia OptimalTemp, care permite ajustarea automata a temperaturii in functie de tipul de material pe care il calcati. Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la setarea temperaturii corespunzatoare pentru fiecare articol vestimentar. Fierul de calcat Philips Seria 8000 se adapteaza perfect, economisind timp si energie.

Talpa Steamglide Elite si DinamiQ este proiectata pentru a facilita alunecarea uniforma a fierului pe tesaturi. Aceasta talpa durabila asigura ca veti obtine rezultate impecabile la fiecare calcare. De asemenea, pompa Turbosteam Abur de 70 g/min si jetul de abur de 240 g sunt ideale pentru indepartarea rapida a cuteleor si pentru calcatul hainelor mai dificile.

Cu o capacitate a rezervorului de 350 ml, acest fier de calcat va permite sa calcati o multime de haine fara a fi nevoie sa-l reumpleti constant. Functia de detartrare Quick Calc Release mentine fierul de calcat in forma optima, prelungindu-i durata de viata si mentinand performantele constante.

Un alt aspect de apreciat este oprirea automata, care adauga un nivel suplimentar de siguranta. Daca lasati fierul nesupravegheat, acesta se va opri automat dupa un anumit interval de timp, reducand riscul de accidente.

De asemenea, sistemul antipicurare previne scurgerea apei pe haine, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la petele de apa.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

In concluzie, fierul de calcat Philips DST8030/70 Seria 8000 este o alegere excelenta pentru cei care cauta performante superioare, usurinta in utilizare si siguranta in calcare. Cu tehnologia sa inovatoare si functiile avansate, acest fier de calcat va va face experienta de calcare mult mai placuta si mai eficienta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerae facuta si sustin ca setarile aburului sunt excelente, este usor si confortabil de manevrat, aluneca usor pe suprafata hainelor. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Philips DST8030/70 Seria8000

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Reglare automata a temperaturii
  • Jet de abur puternic
  • Detartrare Quick Calc Release
  • Sistem antipicurare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *