Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Kring Amalfi este un set foarte interesant si o alternativa prin care sa iti amenajezi fie terasa, fie gradina intr-un mod aparte. Acum poti organiza intalniri cu prietenii tai sau poti face un gratar chiar la tine acasa, fiindca acest set pentru gradina este suficient de incapator si foarte accesibil.

Atat scaunele, cat si masa sunt rearlizate  din aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura de plastic tip ratan sintetic. Intreg setul este destul de stabil si arata bine ca design. Din punctul meu de vedere, s-ar potrivit si intr-un foisor. Totul depinde de spatiul de care dispui si de modul in care este organizata gradina.

Scaunele suporta o greutate de pana la 100 de kg, in timp ce masa poate sustine o greutate de maxim 90 de kg.

Avand in vedere pretul, din punctul meu de vedere, acest set este rentabil si chiar avantajos. Totodata, dimensiunile mesei sunt de 152 x 102 x 72 cm, avand o grosime a piciorului de 30 x 15 mm. In acelasi timp, scaunul masoara 63 x 57 x 90 cm, avand un picior cu grosimea de 42 x 14 mm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Kring Amalfi este un set convenabil, potrivit pentru gradini, terase sau foisoare, simple, dar placute din punct de vedere estetic, care din punctul meu de vedere, se preteaza oricarui decor. Clientii sustin ca din punctul lor de vedere, a fost o achizitie convenabila. Totodata, acestia au declarat ca scaunele sunt destul de confortabile, sustinand foarte bine corpul. Masa a fost mai dificil de montat din punctul lor de vedere, insa cert este ca au reusit fara ajutor. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitat/pret este unul corect, iar aici poti consulta oferta de pret curenta.

 

-SPECIFICATII PRODUCATOR – 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set masa si scaune
Destinat pentru Gradina Terasa
Numar piese/set 7
Greutate maxima suportata 100 Kg
Culoare Maro

MATERIAL

Material Aluminiu

Set mobilier gradina Kring Amalfi, masa si 6 scaune, Maro

8.9

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.8/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Design placut
  • Scaune confortabile
  • Se integreaza perfect in orice decor

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *