Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACT-24WIFI este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu o capacitate mare de modificare a temperaturii, ce reuseste sa ofere tot confortul termic de care aveti nevoie, chiar si atunci cand afara sunt inregistrate temperaturii extreme. In continuare, va vom prezenta cele mai importante detalii despre produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-24WIFI este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturi de 24000 BTU/h putand acoperi o suprafata de pana la 45 mp. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului, compresorul variindu-si in mod automat turatiile in vederea obtinerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior, fiind mentinuta cu un consum energetic redus. Pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Aparatul poate fi controlat fie prin intermediul telecomenzii, fie cu ajutorul telefonului mobil prin aplicatia compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Cea de-a doua varianta permite controlarea aparatului chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu.

Star-Light ACT-24WIFI beneficiaza de functia de incalzire si racire, dar si de alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer, prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Auto restart – permite reluarea activitatii aparatului in mod automat dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid.

In ceea ce priveste zgomotul produs, n-as putea spune ca este tocmai cel mai silentios model caci pe cea mai puternica treapta inregistreaza 54 dB, insa nu este nici o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 101 cm lungime, 220 cm latime si 31.5 cm inaltime, cantarind 13 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 96 cm lungime, 40 cm latime si 73.2 cm inaltime, cantarind 52 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACT-24WIFI este un aparat prevazut cu o capacitate mare, deci pentru suprafete ceva mai extinse ce asigura un confort termic ridicat. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba, declarand ca functioneaza excelent atat pe modul racire, cat si pe cel de incalzire. De asemenea, sunt incantati de faptul ca il pot controla direct de pe telefonul mobil, oferind mai multa flexibilitate. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Star-Light ACT-24WIFI

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Functii diversificate
 • Tehnologie Wi-fi
 • Economic

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *