Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light CFFM-142A+ este o lada frigorifica foarte accesibila ca pret ce vine in ajutorul celor carora au nevoie de mai mult spatiu pentru a mentine alimentele congelate. Astfel, va poate ajuta sa depozitati o cantitate  mai mare de alimente asigurandu-le cele mai bune conditii pentru a se mentine proaspete un timp indelungat.

Lada frigorifica Star-Light CFFM-142A+ este prevazuta cu o capacitate de 142 de litri, iar in decursul a 24 de ore poate congela o cantitate de pana la 6.5 kg de alimente. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. In plus, conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 192 kWh.

Modelul in discutie este prevazut cu izolatie de calitate pentru a se asigura in acest fel un consum de energie mai mic si o functionare mai eficienta in timpul procesului de racire. In acelasi timp, alimentele vor fi depozitate la o temperatura constanta mai mult timp. Panoul de control se afla in partea dreapta jos a aparatului si permite reglarea rapida a temperaturii in functie de necesitate. Interiorul este prevazut si cu un cos metalic la care, optional, puteti renunta. Insa, din punctul  meu de vedere, este util atunci cand aveti de depozitat pachete sau recipiente mici pentru a nu se pierde printre cele mari, sa le puteti gasi mai usor.

Star-Light CFFM-142A+ ofera si o autonomie destul de buna, ajungand pana la 30 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp nu veti avea de ce sa va ingrijorati In plus, nici nu produce mult zgomot, in acest sens inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 63.2 cm latime, 85 cm inaltime si 55 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light CFFM-142A+ este o lada frigorifica ieftina, dar care isi face treaba foarte bine, asigurand conditiile prielnice pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii au declarat ca se descurca mai bine decat s-ar fi asteptat, fiind suficient de spatioasa pentru nevoile lor, extrem de silentioasa, dar si economica. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Star-Light CFFM-142A+

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Silentioasa si economica
  • Autonomie buna
  • Izolatie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *