Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Tefal GV7340

Tefal GV7340 este o statie de calcat foarte eficienta, prevazuta cu o serie de functii si caracteristici interesante, care o vor transforma intr-un electrocasnic extrem de util in orice locuinta. Fie ca iti place sau nu sa calci haine, fara doar si poate, este o necesitate si ai nevoie de un aparat care sa isi faca treaba cat mai bine cu putinta. Cu cat aparatul este mai ineficient, cu atat munca ta va fi in zadar si chiar daca poate la inceput ti se va parea o investitie mai mare pentru un produs bun, vei observa cu timpul ca merita investit intr-un produs de calitate, care va fi pe deasupra si fiabil.

Statia de calcat Tefal GV7340 este prevazuta cu o presiune foarte ridicata de 5 bari fiind echipata cu colector de calcar. Astfel, aparatul va fi protejat pentru ca vor  fi captate particulele de calcar la fiecare utilizare, asigurand  o durata de utilizare mult mai mare. In plus, rezervroul de apa poate fi umplut oricand foarte usor.

In doar doua minute dupa ce ai pornit aparatul, iti poti incepe treaba. Talpa ceramica asigura o alunecare foarte usoara pe suprafata materialelor ce urmeaza a fi netezite. In plus, datorita sistemului de blocare  poate fi transportata foarte usor, evitand accidentele nedorite.

Talpa Tefal GV7340

Indiferent de tipul tesaturii, hainele vor fi foarte bine netezite, dar si protejate, avand grija in mod constant de materiale prin combinatia optima dintre abur si temperatura.

In plus, beneficiind de setarea Eco, ai posibilitatea de a face economii cu pana la 20% cu energia electrica si cu consumul de apa.

Calcare verticala Tefal GV7340 Cu ajutorul functiei de calcare pe verticala poti netezi haine direct pe umeras sau chiar perdele fara a le detasa de pe sina sau galerie. Jetul de abur atinge un debit de 120 g/min, aparatul avand o putere de 2200 W. Dupa o anumita perioada dupa ce a fost folosit si totusi nu a fost inchis, aparatul se va opri in mod automat, ceea ce reprezinta, din nou, un plus de confort pentru tine.

Mai mult decat atat, statia Tefal GV7340 este un model compact, de dimensiuni reduse, foarte  usor de folosit, dar si de depozitat.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal GV7340 este o statie care, fara indoiala, isi face treaba foarte bine, iar din punctul meu de vedere, o statie sau un fier de calcat eficient merita investit indiferent ca este vorba  de o suma mai mare. Este rentabila o astfel de alegere, lucru confirmat si de actualii cumparatori. Acestia declara ca aparatul reuseste sa netezeasca foarte bine cutele, este foarte usor de folosit si aluneca excelent pe suprafata hainelor. Au testat si functia de calcare pe verticala pe suprafata unor tricouri si camasi mai subtiri, iar rezultatul a fost satisfacator. Acestia sunt de parere ca este o statie de calcat de calitate si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret actualizata, te invitam sa intri aici.

Recenzii pe scurt: Tefal GV7340

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Calcare pe verticala
  • Talpa aluneca usor pe suprafata materialelor
  • Sistem de blocare
  • Setare Eco, Functie anticalcar

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *