Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Tefal Masterchef 2000 DO211111

Tefal Masterchef 2000 DO211111 este un robot de bucatarie eficient, ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine. In speta, constituie un  real ajutor, pentru ca practic va indeplini anumite sarcini in locul tau si astfel vei reusi sa salvezi  timp.

Nu as putea spune ca este cel mai sofisticat model, insa cert este ca asigura strictul necesar si o face bine. Acesta este prevazut cu o putere de 500 W si doua trepte de viteza, pentru a le ajusta in functie de continutul dorit sau de ceea ce doresti sa faci efectiv cu aparatul. In momentul in care esti grabit si vrei sa iti termini treaba mai repede, poti activa functia Pulse ce intensifica intreg procesul. Panoul de control de unde vei realiza toate setarile dorite este amplasat frontal.

Robotul Tefal Masterchef 2000 DO211111 este prevazut cu 5 atasamente cu nu mai putin de 17 functii, ceea ce ii asigura o flexibilitate foarte mare. In plus, prespune si usurinta in utilizare, dar si siguranta de care ai nevoie. Toate aceste accesorii se depoziteaza foarte usor chiar in recipient.

Fiind un aparat relativ mic, depozitarea acestuia este foarte facila. Astfel, se va integra foarte bine chiar si in cele mai mici bucatarii.

Totodata, poti transforma foarte rapid bolul chopper-ului in blender gratie accesoriului special pentru blenduri. Este, fara doar si poate, un  aparat foarte flexibil de un real ajutor pentru orice gospodina.

In ceea ce priveste design-ul aparatului, pot spune ca dispune de o carcasa simpla si moderna, iar panoul de control este foarte intuitiv. Este disponibil in varianta alb/gri.

Concluzii si Pareri de la clienti

Robotul Tefal Masterchef 2000 DO211111  este genul de aparat in care merita sa investesti cu toata increderea, fiindca iti va fi extrem de util. Clientii confirma acest lucru si sustin ca deja au devenit dependenti de el, pentru ca ii ajuta extrem de mult. Este usor de curatat si simplu de folosit, iar functiile din dotare sunt extrem  de diversificate. Sunt de parere ca este o achizitie foarte buna si considera raportul calitate/pret excelent. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret propusa, te invitam sa intri aici.

Recenzii pe scurt: Tefal Masterchef 2000 DO211111

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Functii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • 17 functii
  • 5 accesorii
  • Panou de control intuitiv
  • Usor de folosit si de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *