Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Black&Decker P W1400TDK este un aparat de spalat cu presiune ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil, dar si cu o eficienta ridicata. Este un produs realizat in Italia si specific acest lucru fiindca exista cumparatori care sunt interesati de tara de provenienta a produselor. Pentru mine este mai putin relevant acest aspect, pentru ca ma intereseaza mai mult eficienta sa decat tara de provenienta caci nivelul calitatii nu depinde neaparat de locul unde este produs.

Insa, revenind la produsul care ne intereseaza – Black&Decker P W1400TDK trebuie sa mentionez ca acesta poate fi folosit in mai multe scopuri cum ar fi curatarea teraselor, pavelelor, tencuielii decorative, masinilor, motocicletelor, bicicletelor si asa mai departe. Este prevazut cu un rezervor special unde vom adauga detergentul potrivit. Presiunea apei este una constanta – maxim 110 bari, iar jetul suficient de puternic – maxim 370 litri pe ora. Pentru oprirea acestuia este necesara doar eliberarea tragaciului.

Temperatura maxima a apei este de 50 de grade Celsius. Aparatul este foarte usor de folosit si de manevrat, iar zgomotul produs nu este exagerat de mare, in acest sens inregistrand 84 dB. De asemenea, lungimea furtunului este si ea suficient de mare, ajungand pana la 5 metri.  In plus, datorita rotilor de transport din dotare, il putem muta foarte usor in aria pe care dorim sa o curatam.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Black&Decker P W1400TDK este un aparat convenabil din toate perspectivele, ce reuseste sa ofere o eficienta ridicata, chiar si la un pret mai mic. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara foarte incantati de el. Au spalat masini, covoare, garduri si asa mai departe, iar de fiecare data au fost multumiti de eficienta si performantele acestui aparat. Sustin ca jetul de apa este suficient de concentrat si puternic reusind sa spele eficient diverse tipuri de suprafete. Functioneaza exact asa cum se asteptau, drept pentru care recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Black&Decker P W1400TDK

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Jet puternic si presiune constanta
  • Usor de transportat si depozitat
  • Furtun suficient de lung

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *