Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Steinhaus PRO-MX1400 este un aparat necesar pentru meseriasi, dar si pentru amatori, cu ajutorul caruia se poate mixa o gama ampla de materiale cum ar fi vopseaua, mortarul, tencuiala, adezivul pentru faianta si asa mai departe. Daca ma intrebati pe mine, este imposibil ca la un moment dat sa nu ne fie necesar un astfel de aparat, iar daca luam in considerare usurinta in utilizare si pretul accesibil, consider ca intr-adevar chiar merita achizitionat.

Steinhaus PRO-MX1400 este prevazut cu doua trepte de turatie si anume: o turatie mica de 240-500 rotatii pe minut si o rotatie mare de 380-850 rotatii pe minut. De asemenea, viteza se paote regla in functie de cele sase nivele disponibile. Pentru functionarea continua a aparatului fara a fi necesar sa tineti apasat constant pe buton, veti putea accesa buton de blocare.

Pachetul contine amestecatorul, o paleta de amestecare M14 cu diametrul de 14 cm si doua chei plate. Este foarte usor de folosit chiar si de catre cei cu mai putin experienta in domeniu.

Concluzii si Pareri de la clienti

Recomand cu incredere amestecatorul Steinhaus PRO-MX1400 fiindca este genul de produs de care ai nevoie, poate, cand te astepti mai putin. Nu trebuie sa fii profesionist sau sa ai vreo experienta anterioara cu un astfel de aparat pentru a il folosi in cele mai bune conditii. In plus, cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca reprezinta cu adevarat o investitie  buna. De asemenea, au declarat ca este un aparat puternic care mixeaza si omogenizeaza foarte bine continutul, motorul pornind lin fara a smuci aparatul, indiferent de viteza setata. Au mai adaugat faptul ca este un produs solid, realizat din materiale de calitate si, mai mult decat atat, au primit gratuit si o pereche de carbuni de schimb pentru motor. Nu au ce sa ii reproseze, cel putin momentan, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-MX1400

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Puternic
  • 6 trepte de viteza
  • Pornire lenta
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *