Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Karcher K 3 Car & Home T150 EU este un aparat de spalat cu presiune eficient in mai multe situatii cum ar fi spalarea bicicletelor, uneltelor si aparatelor de gradinarit, curatarea terasei, mobilierului si gradinii, curatarea gardurilor, aleilor sau dalelor, a motocicletelor si scuterelor, autoturisemlor sau a peretilor din piatra. Avand in vedere toate aceste intrebuintari pe care le ar, as zice ca pretul de achizitie este unul rezonabil, insa pana vom ajunge la acest punct, va propun sa cititi mai multe detalii despre modul de functionare.

Aparatul de spalat cu preisune Karcher K 3 Car & Home T150 EU este prevazut cu o putere de 1600 W si o presiune de pana la 120 de bari. Debitul maxim ajunge pana la 380 de litri pe ora, in timp ce temperatura maxima pe care o poate atinge este de 40 de grade Celsius. Ofera trei niveluri de presiune, iar pentru acestea este necesara si setarea detergentului pentru o curatare cat mai eficienta a oricarui tip de suprafata. Gratie pistoului Full Control cu afisaj manual face posibila vizualizarea mai usoara a setarilor realizate.

Aparatul dispune de un rezervor special unde va fi introdus detergentul pentru ingrijirea suprafetelor. Manerul ajustabile pe inaltime ne asigura o manevrare mai facila. Atunci cand nu este folosit, se poate micsora astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu de depozitare. Furtunul de presiune din dotare este foarte usor de conectat la dispozitiv si la pistolul de declansare. Aparatul necesita conectare la retea si beneficiaza de carlig special pentru cablu si furtun.

Dimensiunile produsului sunt de 30.7 cm lungime, 27.2 cm latime si 60 cm inaltime, cantarind 4.4 kg. Lungimea furtunului de alimentare ajunge pana la 6 metri.

Concluzii si Pareri de la clienti

Karcher K 3 Car & Home T150 EU este un aparat care, din punctul meu de vedere, s-a descurcat eficient in perioada testelor, folosindu-l pentru curatarea pavelelor, a tencuielii decorative si a masinii. In general, am fost multumiti de rezultatele oferite si de usurinta cu care se foloseste. Cumparatorii au declarat ca atat timp cat sunt urmati pasii corecti, aparatul functioneaza ireprosabil. L-au folosit cel mai mult pentru curatarea masinilor personale, a teraselor casei, pavelelor, bicicletelor si au fost multumiti de felul in care isi face treaba. Insa, atentioneaza, faptul ca aparatul este eficient, de exemplu, in cazul masinilor foarte murdare folosind si peria sau buretele dupa aplicarea detergentului. Pana la urma, nici macar la spalatorii masinile foarte murdare nu pot fi spalate doar bazandu-se pe presiunea jetului de apa. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Karcher K 3 Car & Home T150 EU

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Maner reglabil
  • Curatarea diverselor tipuri de suprafete
  • 3 niveluri de presiune

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *