Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Esti in cautarea unei friteuze care sa functioneze fara ulei, dar care sa asigure un gust savuros preparatelor tale? Ei bine, Star-Light vine cu o propunere interesanta cu ocazia lansarii friteuzei digitale fara ulei Star-Light Airfryer DAFB-1120BL despre care vom discuta toate detaliile astazi. Daca este sau nu alegerea potrivita si nevoilor tale, te asteptam sa urmaresti materialul pe care l-am pregatit.

Friteuza digitala Star-Light Airfryer DAFB-1120BL poate asigura un proces culinar mai usor, dar si mai sanatos, de care sa se bucure intreaga familie. Prezinta o capacitate de pana la 11 litri si fata de generatiile anterioare, acest model dispune de panou cu control digital, foarte intuitiv, punand la dispozitie 8 programe presetate, functie de rotisor si timer. Avand in vedere functiile si tehnologiile din dotare, produsul vine la pachet cu un pret extrem de convenabil.

Friteuza in discutie este un aparat electrocasnic compact, potrivit pentru bucatarii moderne, finisajul mat facandu-l usor d eintegrat in orice decor. Panoul de control cu interfata intuitiva permite selectarea tipului de alimente pe care doriti sa il gatiti, respectand indicatiile de temperatura si durata. De asemenea, puteti alege unul dintre cele opt programe din dotare, simplu si rapid doar accesand un buton.

Functionarea aparatului este monitorizata electronic, astfel ca daca uitati de aparat in timp ce acesta gateste, in cel mult 10 minute se va inchide automat datorita functiei de oprire automata. In plus, acest lucru este valabil si in cazul in care aparataul se supra-incalzeste, actionand ca siguranta impotriva incidentelor nedorite.

La baza friteuzei se afla un compartiment de gatit care poaate fi deschis actionand manerul spre exteriror. Caldura emanata este distribuita uniform, iar alimentele capata un gust foarte placut. Important de stiut este si faptul ca alimentele nut rebuie intoarse in timpul gatitului, chiar si in situatia in care sunt asezatae pe mai multe straturi. Totodata, pe langa fluxul de aer incalzit, caldura directa puternica din partea ede sus rumeneste foarte bine alimentele creand o crusta crocanta la exterior.

Dupa ce ati introdus alimentele in interior si inchideti recipientul, se va crea un vid ce va izola zona de interior si de exterior. Manerele raman reci chiar si in timpul functionarii aparatului, oferind mai multa siguranta in utilizare. In plus, aveti posibilitatea de a monitoriza procesul de gatit datorita faptului ca aparatul a fost prevazut cu un geam special pentru acest lucru.

Star-Light Airfryer DAFB-1120BL prezinta o capacitate de 11 lirti si o putere de 2000 W imbinand pulsul de caldura cu circulara optimizata creand senzatia de crusta crocanta. Se incaleste foarte repede si este gata de utilizare in doar cateva secunde. Termostatul permite reglarea temperaturii dorite, intervalul de temperatura fiind de 80-200 de grade Celsius. Este usor de manevrat beneficiind de manere in acest sens, dar si de folosit.

Printre accesoriile din dotare se numara trei gratare de diferite dimeensiuni, o tava de scurgere, un set de rotiserie si un cos de plasa pentru cartofii gata taiatii. Dupa fiecare utilizare, componentele se detaseaza usor putand fi spalate inclusiv in masina de spalat vase.

Dimensiunile aparatului sunt de 33.9 cm lungime, 32.4 cm latime si 38.2 cm inaltime, avand o greutate de 5.65 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Friteuza digitala fara ulei Star-Light Airfryer DAFB-1120BL este o alternativa inspirata care poate asigura un proces culinar rapid, alimentele fiind pregatite intr-un mod mult mai sanatos decat friteuzele cu ulei. Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat extrem de util, pe care il folosesc frecvent si la care nu ar mai renunta. Mancarea capata un gust delicios, iar aparatul in sine este usor de folosit si de intretinut. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Star-Light Airfryer DAFB-1120BL

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • 8 programe presetate
  • Rotisor, Timer
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *