Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Studio Casa Hydrarain Jet Force este un model de aspirator cu spalare ce are capacitatea nu doar de a capta murdaria asa cum se intampla in cazul unui aspirator clasic, ci poate spala diverse tipuri de suprafete precum gresia, podelele dure, tapiteria si asa mai departe. Este un produs foarte util in orice locuinta, insa mai multe detalii veti descoperi in continuare.

Aspiratorul Studio Casa Hydrarain Jet Force prezinta o putere maxima de 1600 W si este prevazut cu functiile de absorbtie in apa, aspirare umeda a lichideor, spalare si suflare. Poate fi folosit pe mai multe tipuri de suprafete reusind sa aspire si sa curete eficient murdaria.

Filtrul HEPA are capacitatea de a retine eficient particulele de praf, poluare si polen, precum si alergenii din aer astfel ca aerul eliberat ulterior va fi mai curat.

Printre accesoriile din dotare se numara mai multe tipuri de perii pentru o aspirare si curatare optima chiar si a covoarelor, accesoriul standard, dar si cel epntru spatii inguste.

Prezinta o capacitate de colectare de 2 litri si este prevazut cu un cablu de alimentare ce ajunge la o lungime de 6 metri. Totodata, in timpul functionarii inregistreaza 70 dB.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Studio Casa Hydrarain Jet Force este o varianta de aspirator cu spalare rezonabila ca pret, despre care am putea spune ca isi face treaba eficient simplificandu-va astfel munca. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor aparatul descurcandu-se bine atat pe partea de aspirare, cat si de spalare. Suprafetele pe care au testat produsul au fost bine curatate, confirmand eficienta acestuia si persoanele care au animale de companie, iar lucrurile devin si mai complicate. Asadar, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Studio Casa Hydrarain Jet Force

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtru HEPA
  • Accesorii utile
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *