Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Concept VP4360 este un aspirator de mana wet & dry foarte util si practic in orice locuinta care va poate ajuta in situatii de urgenta si nu numai. In plus, este un aparat bun pe care va puteti baza mai ales daca aveti copii sau animale de companie in locuinta.

Aspiratorul de mana Concept VP4360 are capacitatea de a aspira atat murdaria uscata, cat si murdaria umeda. Cele trei LED-uri din dotare ilumineaza chiar si zonele cu vizibilitate slaba. Este prevazut cu acumulator Li-Ion de 11.1 V cu capacitatea de 2000 mAH, oferind o autonomie foarte buna de pana la 45 de minute.  Necesita 5 ore pentru o incarcare completa.

Murdaria este colectata intr-un recipient suficient de spatios pe care il puteti detasa cu usurinta pentru a indeparta murdaria. Intretinerea sa este foarte facila, iar componentele se asambleaza rapid inapoi. Totodata, recipientul pentru coltarea lichidelor este de 150 ml.

Aspiratorul este echipat cu o duza lunga de fanta pentru curatarea zonelor greu accesibile, o duza cu perie pentru aspirarea fina a prafului si o racleta de cauciuc pentru aspirarea lichidelor.

Concept VP4360 este echipat cu filtru HEPA care are capacitatea de a retine particulele de praf si alte particule nocive, eliberand un aer mult mai curat si mai sanatos.

Este un aspirator de mana usor de manevrat si de folosit pe care il puteti folosi inclusiv in zone precum setare, etajere, tapierii sau pentru aspirarea masinii. Datorita greutatii reduse, poate fi maenvrat usor cu o singura mana.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul de mana Concept VP4360 este o varianta foarte utila si eficienta pentru care puteti opta cu toata increderea. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba reusind sa aspire simplu si rapid anumite zone, fiind ideal in cazuri de urgenta cand scapa alimente pe jos sau lichide ori animalele de companie lasa prea mult par. Apreciaza de asemenea si autonomia buna pe care o ofera, iar in ansamblu sunt de parere ca au facut o alegere buna. Considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Concept VP4360

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aspirare uscata si umedea
  • Autonomie buna
  • Usor de intretinut
  • Manevrare usoara

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *