Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3 este unul dintre cele mai performante aspiratoare pe care le-am testat si vreau sa va prezint cateva detalii utile inainte de a lua orice decizie de achizitie.

In primul rand, am fost impresionat de puterea mare pe care o are, desi ma asteptam sa fie superior din acest punct de vedere. Aspira excelent orice tip de suprafete, de la podele, pana la covoare cu peri lungi pana la canapele si spatii greu accesibile. Imi place foarte mult faptul ca inlatura chiar si scamele, firele de par din covor, fiindca avand peri lungi, aspiratoarele obisnuite nu reuseau sa indeparteze eficient murdaria.

Motorul din dotare este unul foarte puternic, avand in dotare versiunea Power Line, ce asigura si o foarte buna fiabilitate. Puterea de aspirare poate fi ajustata foarte usor prin intermediul comutatorului de picior. Panoul de control are si el o interfata sofisticata, insa in esenta este foarte intuitiv, iar prin intermediul pictogramelor iti dai seama rapid fiecare buton carei comenzi ii corespunde.

Manerul este unul destul de ergonomic si asigura o buna manevrare a aparatului, acesta putand fi chiar si transportat foarte usor dintr-o camera in alta. In plus, dispune de sistemul silence ce asigura o functionare silentioasa pentru a nu deranja vecinii in timpul functionarii. Deci da, poate fi folosit si la ore mai tarzii. In acest context, producatorii sustin ca nivelul de zgomot ar fi undeva la 78 dB.

Aspiratorul Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3  este echipat cu roti cu ax din otel inoxidabil ce nu vor deteriora pardoseala. Ce inseamna acest lucru? Ca il poti plimba prin toata locuinta, chiar si pe un parchet foarte sensibil, pentru ca nu il va zgaria. Intr-adevar, producatorii s-au gandit la toate. Mai mult decat atat, beneficiaza si de un cablu de alimentare foarte lung, de 8.5 metri, ceea ce iti va permite sa actionezi pe o raza de pana la 12 metri. In general, aspiratoarele clasice permiteau actionarea pe o raza de maxim 8-9 metri, deci din nou acest model de aspirator se arata superior.

Totodata, beneficiaza de sac unde praful va fi colectat ce are o capacitate impresionanta de 4.5 litri. Nu va fi nevoie sa il schimbi prea des, cu atat mai putin sa intrerupri activitatea pentru a arunca murdaria. In plus, este dotat cu filtru AirClean Plus, ceea ce inseamna ca aerul evacuat, va fi foarte bine filtrar si mult mai curat, pentru ca impuritatile si praful vor fi retinute in interiorul aparatului. Discutam, deci, despre un aer respirat mult mai curat.

In ceea ce priveste sistemul de siguranta, aparatul este, din nou, foarte bine pus la punct. Dispune de filtru de proiectie la motor, pentru a preveni incingerea acestuia. Mai mult decat atat, aspiratorul Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3  este echipat si cu o gama foarte variata de accesorii carora le vei gasi indata utilitatea: set de accesorii cu trei piese, duza pentru tapiterii, duza pentru spatii inguste, perie de praf cu peri naturali, perie SBD 290-3 si perie pentu parchet Twister SBB 300-3. Producatorii au pus accent si pe calitatea accesoriilor din dotare, iar acest lucru se resimte din plin, fiindca poti curata orice tip de suprafata, foarte bine. In urma lui, nu mai ramane nici macar o particula de praf sau un fir de par de la animalul de companie. Intr-adevar este un produs care merita pana la ultimul banut.

Dimensiunile acestuia sunt de 49.6 cm lungime si 22.7 cm inaltime, avand o greutate de 7.26 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3 este un aspirator net superior modelelor mai ieftine si intr-adevar isi face treaba pana la ultimul banut. Clientii confirma faptul ca face toti banii, fiind foarte puternic si bine dotat. Accesoriile din dotare permit curatarea eficienta a tuturor tipurilor de suprafete, fara sa zgarie parchet, mobila, pereti etc. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Aspirator Miele Complete C3 Parquet PowerLine- SGSF3 890W, saci GN, Filtru AirClean Plus

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere mare de aspirare
  • Filtru Air Clean Plus
  • Accesorii foarte diversificate
  • Usurinta in manevrare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *