Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light FTBB-60W este un ventilator de foarte mare folos in sezonul cald, pe care il poti folosi cu incredere fie acasa, fie la birou. Desigur, incaperea unde este amplasat trebuie sa aiba dimensiuni rezonabile, fiindca discutam totusi despre un ventilator, nu despre un aparat de aer conditionat.

Ventilatorul Star-Light FTBB-60W este prevazut cu o putere de 60 W si trei trepte de viteza astfel incat sa poti ajusta puterea de suflare a aerului, in functie de confortul tau, de temperatura din camera si, evident, de dimensiunie acesteia.

Un avantaj al acestui model se refera la prezenta functiei Timer cu o durata de 7 ore si jumatate, ce iti va permite sa presetezi activitatea aparatului. Astfel, poti adormi, de exemplu, cu el pornit, iar ulterior, se va opri in mod automat. In plus, poti ajusta inaltimea piciorului, pentru ca aerul sa fie suflat cat mai eficient. Activand si functia de oscilatie, acesta va realiza miscari stanga-dreapta ce vor asigura o racorire uniforma a incaperii.

Mai mult decat atat, poti controla aparatul de la distanta datorita telecomenzii din dotare. Poate nu vi se pare un lucru de luat in seama si de apreciat, insa multe modele nu sunt prevazute cu telecomanda, iar oprirea si pornirea aparatului presupune de fiecare data deplasarea utilizatorului pana la ventilator pentru a executa orice setare. Nu este confortabil in momentele in care doresti sa te relaxi pe canapea dupa o zi grea de munca, nu?

In plus, as putea spune ca telecomanda arata neobsinuit de bine. In ciuda aspectului sofisticat, meniul este foarte simplu, iar in dreptul fiecarui buton se afla cate o schita sugestiva si numele respectivei functii sau comenzi.

Intorcandu-ne la aparatul propriu-zis, apreciez foarte mult la el faptul ca dispune de o carcasa eleganta, de culoare neagra, integrandu-se foarte bine in orice decor. In plus, nici nu ocupa mult spatiu in camera.

Verifica oferta de azi!


Concluzii si Pareri

Star-Light FTBB-60W este o optiune de luat in calcul in sezonul cald, fiindca nu presupune o investitie foarte  mare si isi face treaba neasteptat de bine. Clientii recunosc ca au fost placut surprinsi de acest aparat, chiar daca intial erau destul de reticienti in ceea ce il priveste. Ofera o senzatie foarte placuta, racoreste eficient incaperea si nu este exagerat de galagios. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Ventilator cu picior Star-Light FTBB-60W, 60W, 40 cm diametru, Telecomanda, Timer, Negru

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Timer
  • Telecomanda
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *