Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Star-Light ASBC-2040WR este un aspirator foarte practic, tocmai datorita formei sale, iar din punctul meu de vedere, devine mult mai usor de manevrat mai ales in apartamentele mici , in spatii restranse. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, insa va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii.

Aspiratorul Star-Light ASBC-2040WR poate fi folosit atat ca aspirator de mana, cat si ca aspirator normal. Practic, va fi mult mai usor sa cureti murdaria din sertare, din zone greu accesibile si chiar sa aspiri interiorul masinii. Permite o buna manevrabilitate si o curatare rapida. Prezinta o autonomie de 30 de minute si o durata de incarcare de aproximativ 4-5 ore.

Aspiratorul dispune de o putere de aspirare de 80 W, colectand murdaria intr-un recipient cu o capacitate de 0.4 litri. Din punctul meu de vedere, constituie un mare avantaj, fiindca respectivul recipient este foarte usor de curatat, comparativ cu sacul textil.

De asemenea, aparatul dispune de control rapid la nivelul manerelui, iar pentru ca are o greutate de doar 2.4 kg, va fi foarte usor de manipulat si de ridicat.

Este dotat cu o perie rotativa pentru toate tipurile de suprafete: covor, canapea, scaune auto si asa mai departe, dar si accesoriu  pentru spatii inguste pentru curatarea eficienta a zonelor greu accesibile.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ASBC-2040WR este un aspirator foarte practic, pe care il poti folosi fie in casa, fie in masina. Clientii sunt multumtiti de eficienta sa si sustin ca este foarte usor de manevrat, aspira foarte bine toate tipurile de suprafete si se curata foarte usor. In plus, apreciaza faptul ca nu ocupa mult spatiu de depozitare, fiind un aparat foarte practic. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Aspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040WR, 18.5 V, 0.4 l, Autonomie 30 minute, Alb/Rosu

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de manevrat
  • Poate fi folosit atat ca aspirator normal, cat si ca aspirator de mana
  • Acumulator
  • Fara sac

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *