Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

EvoSmart™ AD80 Profesional este un alcool tester care va va ajuta sa eliminati orice incertitudine,  inregistrand nivelul de alcool in aerul expirat cu o precizie foarte buna. Este un aparat mic si practic, pe care il puteti lua cu voi oriunde. Insa, ceea ce trebuie sa aveti in vedere este faptul ca nu se incurajeaza consumul de alcool inainte de a urca la volan.

Inainte de a efectua testul, nu beti si nu mancati timp de 20 de minute. Totodata, suflati in decurs de cinci secunde dupa incalzire timp de 20 de secunde. Suflati uniform pentru a preveni patrunderea salivei in aparat. Suflati de trei ori la rand pentr a obtine rezultate exacte. Daca nu ati folosit dispozitivul timp de 15 zile, deschideti-l de trei ori inainte de a il utiliza.

Aparatul este prevazut cu afisaj LCD unde veti putea vedea datele care va intereseaza. Prezinta calibrare uatomata, memorie si recunoastere suflat fals. Vine la pachet cu snur, mustiucuri si husa de transport si protectie. Aparatul functioneaza cu doua baterii AAA.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

EvoSmart™ AD80 Profesional este un alcool tester foarte util cu ajutorul caruia puteti determina nivelul de alcoolemie din aerul expirat. Cumparatorii confirma faptul ca este un dispozitiv de calitate, ce ofera o precizie buna, putine fiind datile cand a dat gres. Este foarte pracatic, usor de folosit si interesant. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: EvoSmart™ AD80 Profesional

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Precizie buna
  • Functie de memorare
  • Detectare suflu fals
  • Analiza rapida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *