Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Sricam™ SH039 Plus SriHome este o camera web pentru PC sau laptop ce ofera imagini de calitate buna, dar si o buna claritate a vocii astfel incat video-conferintele sa fie mai placute. Poate fi o alternativa extrem de convenabila la pret, dar pentru inceput va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Camera web Sricam™ SH039 Plus SriHome este un model ce prezinta tehnologia Full HD 1296p la 30 de cadre pe secunda. Reuseste sa optimizeze foarte bine echlibrul luminii pentru a accentua fata si a face tonul pielii cu un aspect mai natural chiar si in conditii de lumina slaba sau cu iluminare din spate.

Totodata, reuseste sa capteze un sunet mai realist din toate unghiule, astfel incat vocea sa aiba o claritate foarte buna si sunete naturale. Este usor de instalat si functioneaza perfect. Dimensiunile acesteia sunt de 12 x 4 x 5 cm, avand o greutate de doar 100 de grame.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Camera web Sricam™ SH039 Plus SriHome este un dispozitiv bun si ieftin cu care va ptueti face treaba foarte bine. Actuali cumparatori au declarat ca este un aparat bun din punct de vedere calitativ, ce inregistreaza imagini destul de clare, este usor de instalat si ofera un sunet clar. De asemenea, apreciaza si faptul ca dispune de un cablu destul de lung. In ansamblu, este un produs ce corespunde nevoilor sale si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Sricam™ SH039 Plus SriHome

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Imagini clare
  • Microfon incorporat
  • Cablu destul de lung

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *