Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

LG S12EQ.NSJ sau LG S12EQ este acelasi model de aparat, insa pe care il regasim sub ambelor coduri, cel de-al doilea fiind o prescurtare a primului cod. Trecand peste acest aspect, care din punctul meu de vedere, este mai putin relevant, ne intoarcem la ceea ce conteaza intr-adevar si anume functiile si dotarile sale.

Aparatul de aer conditionat LG S12EQ.NSJ este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face ideal pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Ei bine, dimensiunile acestor incaperi pot varia si in functie de inaltimea standard si gradul de izolare al acesteia.

Totodata, acest aparat este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele clase fiind considerate performante din perspectiva consumului, deci, consumul energetic va fi unul redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului. Gratie acesteia, compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile in vederea obtinerii temperaturii dorite mai rapid. Mai departe, temperatura dorita va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.

De asemenea, aparatul este prevazut cu un sistem de filtrare ultra-performant, ce are capacitatea de a capta chiar si cele mai fine particule de praf, poluare, polen, dar si mucegaiul, bacteriile si alergenii. In plus, ionii negativi emisi sterilizeaza aerul si ofera un mediu mai curat.

Cu ajutorul tehnologiei Wi-fi, aparatul poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil, chiar si de la serviciu sau din oras.

Aparatul de aer conditionat poate fi folosit in orice sezon, avand la baza atat functia de racire, cat si functia de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer pentru a impiedica formarea mucegaiului.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii. Nu permite variatii bruste de temperatura, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto-curatare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului, astfel ca dupa ce activitatea de racire s-a incheiat, aparatul va mai functiona pret de cateva minute. Astfel, vei reusi sa tii la distanta bacteriile si mucegaiul, principala cauza a mirosurilor neplacute.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, iar ulterior mentinuta cu un consum minim de resurse.
 • Active Energy Control – permite alegerea nivelului de consum energetic in patru situatii: la sarcini de normal 100% racire, 80% cu 775 consum energetic, 60% din capacitatea de racire cu un consum de 51% si 40% din capacitatea de racire.
 • Comfort air – permite ajustarea paletelor intr-o pozitie prestabilita ce va devia aerul eliminat astfel incat acesta sa nu fie suflat direct in persoanele care se afla in incapere.
 • Diagnosticare inteligenta – ofera posibilitatea consultatii prin intermediul telefonului mobil a diverselor informatii utile referitoare la configurare, instalare, solutionare probleme, dar si alte informatii de care ai nevoie.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta dintre cele 6 disponibile, inregistreaza numai 19 dB, prin urmare, discutam despre un aparat ultra-silentios.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 83.7 cm lungime, 30.8 cm latime si 18.9 cm inaltime cu o greutate de 8.7 kg, in timp ce dimensiunile unitatii externe sunt de 71.7 cm lungime, 48.3 cm latime si 23 cm inaltime, alaturi de o greutate de 25.1 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

LG S12EQ  este un aparat ce merita fiecare banut, ce vine la pachet cu o multitudine de functii moderne, dar si alte tehnologii care il diferentiaza de alte modele, pe piata. Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba ireprosabil. Mai mult decat atat, sustin ca anumite functii cum ar fi cea de dezumidificare le folosesc pe tot parcursul anului. De asemenea, apreciaza modul silentios de operare, dar si posibilitatea de a programa aparatul de oriunde direct de pe telefonul mobil. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: LG S12EQ.NSJ

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare ultra-silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *