Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

WHIRLPOOL SPIW 318L este un aparat de aer conditionat ce poate face fata cu brio chiar si unor suprafete mai mari, ce ine la pachet cu o serie de functii si tehnologii moderne. Este un model care reuseste sa isi faca treaba foarte bine, insa sfatul nostru este sa aflati mai multe detalii pentru a vedea de ce este capabil efectiv sa faca.

Aparatul de aer conditionat WHIRLPOOL SPIW 318L prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru o incapere cu suprafata de aproximativ 36 mp. Ei bine, aceasta suprafata poate varia si in functie de inaltimea standard si gradul de izolare al incaperii.

In acelasi timp, discutam despre un aparat economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele clase fiind considerate performante din perspectiva consumului de resurse.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol important in optimizarea activitatii aparatului. Compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile pana ce temperatura dorita va fi atinsa, dupa care, aceasta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare obisnuit cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul este dotat cu un sistem de filtrare ultra performant, ce poate asigura o purificare completa a aerului. Filtru Active Carbon este eficient in eliminarea particulelor daunatoare cu dimensiuni de pana la 0.3 microni, dar si a virusurilor si bacteriilor. Astfel de particule ar putea fi polenul, parul de animale, fumul, mucegaiuul si praful. In plus, suprafata filtrul este tratata cu o substanta ce prezinta importante proprietati antibacteriene. Filtrul HD amplasat in exterior, in partea superioara, poate fi foarte usor demontat si curatat, fara sa fie necesara deschiderea vreunui capac. Totodata, invelusul sau antibacterian filtreaza praful, alergenii si alte particule nocive.

Aparatul poate fi folosit in orice senzon avand la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. In acelasi timp, aparatul beneficiaza si de alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie  tine la distanta umiditatea excesiva din aer si inlatura riscul aparitiei mucegaiului in camera.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare, in functie de programul tau.
 • Auto-restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep/Night mode – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Practic, nu permite variatii bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Jet – intensifica activitatea apararatului o perioada scurta de timp, pana ce temperatura dorita va fi atinsa, dupa care, aceasta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse.
 • Auto-curatare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului, astfel ca dupa incheierea activitatii de racire, aparatul va continua sa functioneze pentru cateva minute. Astfel, vei elimina riscul formarii mucegaiului si bacteriilor pe suprafata acestuia si, implicit, formarea mirosurilor neplacute.
 • Dezghetare automata – se activeaza doar in regim de incalzire si se refera la pauze de scurta durata in vederea indepartarii ghetii formate pe unitatea externa.
 • 2 Step Cooling – raceste rapid aerul din camera, dupa care trece automat la modul Comfort Cool.
 • Auto Swing – ajusteaza in mod automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, astfel incat vor exista diferente minim de temperautra intre cele doua zone.
 • 4 Way Swing – se refera la ajustarea fluxului de aer astfel incat sa fie distribuit atat vertical, cat si orizontal, pentru racorirea uniforma a incaperii.
 • Arroun U – senzorul de pe telecomanda va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, este un model desutl de silentios, astfel ca pe cea mai puternica treapta dintre cele trei disponibile, inregistreaza numai 33 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 100.2 cm lungime, 23.8 cm latime si 31.5 cm inaltime, avand o greutate de 12.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 83 cm lungime, 38.5 cm latime si 62.9 cm inaltime si cantareste 38 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

WHIRLPOOL SPIW 318L este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu o gama extrem de variata de functii ce ofera tot confortul de care ai nevoie chiar si in sezonul canicular. Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca prezinta o putere mare de racire, este foarte eficient, dar si neasteptat de silentios. Din punctul lor de vedere, a fost alegerea optima, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: WHIRLPOOL SPIW 318L

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Design atractiv
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *