Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Lada frigorifica Arctic O30+, 298 l, Clasa A+

Arctic O30+ este o lada frigorifica incapatoare ce vine la raport calitate/pret foarte avantajos. Cu siguranta ar fi o varianta convenabila, insa, mai intai de toate as vrea sa va prezint cateva detalii utile despre produs.

Lada frigorifica Arctic O30+ ofera o capacitate de 298 litri ce depaseste media gamei, fiind un model destul de generos din acest punct de vedere. Totodata, capacitatea de congelare este de 15 kg in 24 de ore. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza acest consum energetic undeva la 272 kWh pe an.

Poti profita la maxim de intreg spatiul pentru ca nu exista pereti despartitori. In interior, se afla numai doua cosuri metalice unde poti depozita pachete mici. Daca nu iti sunt utile, poti renunta oricand la ele sau doar la unul.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului interior, lada a fost dotata cu sistem de iluminare. Mai mult decat atat, beneficiaza de o yala ce ne permite incuierea sa.

Asigura un mod de functionare silentios, inregistrand numai 43 dB. In plus, ofera o buna autonomie, de 36 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor mentine in maxima siguranta.

Dimensiunile aparatului sunt de 110 cm latime, 86 cm inaltime si 72 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic O30+ este o lada frigorifica incapatoare si foarte accesibila ca pret, iar din punctul meu de vedere, merita achizitionata. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca raceste foarte bine alimentele, este incapatoare si sunt incantati de faptul ca o pot incuia. De asemenea, mai apreciaza si modul silentios de functionare, dar si autonomia mare pe care o ofera. In ansamblu, sunt foarte multumiti de ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

 

Pareri pe scurt: Arctic O30+

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate generoasa
  • Autonomie mare
  • Silentioasa
  • Yala pentru incuiat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *